new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrsmycken från Esprit

Herrsmycken måste framför allt passa till oss: Ett läderhalsband med ett uppseendeväckande hängsmycke eller ett robust armband i rostfritt stål betonar vår stil efter tycke och smak. Och klockor bildar den perfekta kombinationen av smycke och funktionalitet. En högkvalitativ klocka i rostfritt stål med stoppur och kalender i en tilltalande design eller en herrklocka med ett elegant läderarmband kompletterar vår individuella stil. Alla klockor från Esprit Timewear är dessutom vattentäta till tre, fem eller tio bar. De anpassar sig alltså perfekt till våra sportiga krav.

Precision och elegans: Herrklockor

När du är på väg till arbetet denna morgon tittar du hela tiden på din klocka i rostfritt stål med den svarta urtavlan. Idag vill du absolut inte komma för sent, eftersom du har ett viktigt möte med en kund som är känd för sina höga krav. Du är på plats i god tid och har tid att gå igenom allt i huvudet en gång till. Dessutom har du ordnat dina papper väl i din portfölj, du känner väl till all fakta och dina argument. Du behöver alltså inte alls oroa dig. Snabbt kontrollerar du din outfit i spegeln: den mörkgråa kostymen sitter perfekt, såväl de svarta läderskorna som ringen i stål glänser - och din pålitliga klocka säger dig att nu är tiden inne för mötet. Du andas in djupt en gång, sen ger du dig av. Du är optimistisk och full av självförtroende. Mötet blir knivigare än väntat, men du är säker på din strategi. Inte ens när kunden efter en timma demonstrativt tittar på sin klocka i stål blir du nervös. Lite senare lämnar du konferensrummet, nöjd och glad. Du kunde övertyga kunden, trots att han tvivlade på dina argument.

Det är detaljerna som räknas – herrsmycken

Den här kvällen är du på bästa humör när du byter din kostym mot ett par smala jeans och en löst sittande, v-ringad tröja. Läderhalsbandet med hängsmycket i rostfritt stål som man förut inte kunde se under din skjortkrage kommer nu till sin rätt. Du kompletterar halsbandet med en armkedja i stål och en svart fritidsklocka i retro-stil. Sedan är du beredd att fira dagens framgång med dina bästa vänner. Nästa morgon bestämmer du dig för att sporta, även fast det blev en rolig och sen kväll igår. Eftersom det regnar bestämmer du dig för att simma några längder och tar av dig ditt halsband, ditt armband och din ring innan du går iväg. Istället tar du på dig din sportiga klocka i rostfritt stål med mörkblå urtavla, som förresten är vattentät till 10 bar. Medan du simmar dina längder aktiverar du det integrerade stoppuret. Du måste le när du tänker på gårdagens möte som du fixade galant, tack vare timing och starka argument.

Visa fler...
Visa mindre...