new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sjalar från Esprit

Sjalar är en absolut nödvändig och samtidigt underbart okomplicerad accessoar. Urvalet av olika stilar, material, färger och mönster gör det lätt för oss att hitta den passande sjalen till vår outfit - eller kanske inte så lätt, eftersom vi måste välja en. Tuffa, stickade halsdukar för vintern, en snygg tubhalsduk som man kan ha hela dagen eller en mjuk jersey-sjal för en en casual eller en formell look - Halsdukar ger vår look en individuell touch varje årstid.

En trekantssjal, en loop eller en maxi- halsduk: Många stilar, alltid stylish

Äntligen helg - du har bråttom och du tar din ullrock och den finstickade sjalen och lämnar kontoret. Ikväll ska du få besök av en speciell vän. En god vän som du pluggade tillsammans med är i stan. Till skillnad från dig la han ner sina studier precis innan examen för att blir konstnär. Det var helt rätt beslut för vid det här laget har han blivit riktig känd och under de kommande veckorna har han en utställning på ett av de mest prestigefyllda gallerierna i din stad. Inget snack om saken, du vill träffa honom. Efter så många år vill du ha en uppdatering och höra honom berätta om sin karriär. På tunnelbanan på väg hem slår du upp tidningen och det första du ser är ett foto på honom. Han är ledigt klädd i stuprörsjeans, smal tröja och en loop-sjal i jersey. I artikeln läser du om vernissagen och utställningen. Du småler lite för dig själv. Under de åren som ni inte har träffat varandra har din vän knappast förändrats. Efter en dusch och en stor portion pasta hemma byter du om för att gå ut och träffa honom. Klädd i vintage-jeans, skinnjacka och en bomullshalsduk i cool tubform kommer du till den trendiga källarbaren mitt i stan. Din vän väntar redan vid ett av borden. Jackan har han hängt över stolsryggen. Den lätta, färgade ullsjalen låter han hänga kvar, virad runt halsen. Ni är båda glada över att ses och kramar om varandra. Ni har bara växlat några ord, men den gamla förtroligheten infinner sig snabbt. Det känns nästan som när ni satt bredvid varandra under föreläsningarna. Ni delar fortfarande samma sorts humor och snart blandas samtalet med vilda skratt och livliga gester. När ni skiljs åt sent in på natten berättar din gamla vän att du redan står på utställningens gästlista och att du är bjuden till ett privat aftershow-party. Han räknar med dig.

Funktionella fashion must-haves för varje säsong

Efter den långa natten börjar du lördagen i lugn och ro. Du sover ut och sedan är det dags för det obligatoriska passet på gymmet. Fortfarande klädd i sweat-pants, bomullsjacka och en mönstrad, vävd halsduk strosar du på veckomarknaden för att handla det nödvändigaste. Sent på eftermiddagen fixar du i ordning dig inför utställningen. Galleriet, med bästa läge i innestan, har ett internationellt rykte och du ser verkligen fram emot utställningen. För det här speciella tillfället bestämmer du dig för en smalt skuren blazer och en elegant, mörk sjal i ullblandning. Din vän möter dig med ett leende på läpparna så snart du kommer innanför dörren. Utställningslokalerna har redan fyllts med folk. Här och där träffar du ett par bekanta och under en lugn stund lyckas du till och med att växla ett par ord med din vän. Ni bestämmer att ni efter utställningens slut ska ta en taxi tillsammans till aftershow-partyt. Partyt anordnas i en konstnärsvän ateljé, en stor, ombyggd våning i en gammal fabriksbyggnad. Du firar vidare med en liten skara och nu har du möjlighet att prata ostört med din vän om hans arbete. Klädd i en bekväm bomullsskjorta och en enkel, svart herrsjal sitter han bredvid dig i en stor soffa, helnöjd med den positiva responsen från besökarna och den lyckade kvällen. Ni sitter länge tillsammans med de övriga gästerna och din vän berättar om sitt arbete. Nästa morgon skjutsar du honom till tågstationen och säger hejdå. Det här var ett storartat återseende - precis som på den gamla goda tiden. Klädd i cabanrock och en ribbstickad ullhalsduk om halsen står han framför dig och börjar gräva i en av mapparna i den stora resväskan. Han tar fram en underbar, liten skiss som han ger till dig - som avskedspresent och i utbyte mot ett löfte om att snart besöka honom igen.

Visa fler...
Visa mindre...