new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrbälten från Esprit

Herrbälten är markanta fashion-items och funktionella accessoarer på samma gång. Enkelt eller originellt, med präglat mönster eller ett särskilt spänne - ett bälte ser till att din outfit sitter som den ska och rundar samtidigt av den. Vad mer kan vi önska? Tåliga läderbälten, klassiska bälten med militärspänne eller trendiga mockabälten med brett spänne kombineras efter hur du känner dig och ger varje look en individuell touch. Casual till jeans och t-shirt eller elegant till kavaj och businessbyxor - Herrbälten är snygga och tuffa accessoarer som tjänar sitt syfte i tid och otid.

Mångsidig, stylish, oumbärlig - Bälten för honom

Fredag: Veckans sista arbetsdag börjar med den vanliga, sportiga ritualen. När du går ut genom dörren, lite efter sju, klädd i used-jeans och ett brett, brunt läderbälte, skiner solen från en klarblå himmel. På gatan sitter din vän och väntar på dig med musiken på hög volym i bilen. Ni åker genom staden, som sakta håller på att vakna, till utkanten av stan. Ni parkerar i närheten av en liten sjö bredvid en landsväg. Luften doftar av den färska grönskan och överallt hör man fåglar som kvittrar. Vattnet är kallt, men klart, och otroligt uppfriskande. Med jämna tag simmar ni över till den motsatta stranden och pratar samtidigt om planerna inför helgen. Tillbaka simmar ni som vanligt i kapp - den här gången tar du hem en knapp seger. Efter simturen byter ni om för att åka till kontoret: Kavaj, gråa business-byxor och ett elegant läderbälte med smalt spänne. Full av energi och på bästa humör kommer du till kontoret. Du har fått en ny kollega och det är din uppgift att visa henne runt och presentera henne inför de andra i teamet. Ni kommer bra överens direkt och mellan alla presenteringar, frågor och vägbeskrivningar kommer ni hela tiden in på helt andra, vardagliga saker. Helt plötsligt är det redan lunchdags och du måste snabba dig på för att komma i tid till den asiatiska restaurangen runt hörnet, där du har stämt träff med en vän. I smalt skurna chinos med ett mönsterpräglat bälte och en sweat-blazer väntar din vän redan vid ett fönsterbord. Utan att säga ett ord och med ett leende på läpparna skjuter han sin mobiltelefon med ett foto över bordet - han har förlovat sig. Under lunchen berättar han om hur han på ett väldigt ovanligt sätt friade till sin flickvän och hur det nästan gick helt fel. Under den halvtimmen som ni sitter tillsammans, ringer hans telefon oavbrutet - Många vänner och bekanta vill gratulera honom. En sak är säker: Det här måste firas.

Gör våra liv enklare och våra outfits kompletta: Herrbälten

Med din övertalningsförmåga lyckas du få ledigt för resten av dagen och med två andra vänner organiserar ni ett överraskningsparty i parets trädgård. Alla hjälper till och på nolltid är trädgården vackert smyckad och en stor buffé uppdukad. Klädd i five-pocket-jeans, tufft glattläderbälte och en print-shirt står du beredd tillsammans med de andra när din vän och hans förlovade kommer hem i skymningen. Överraskningen är perfekt. Din vän är överväldigad och ni festar vilt till långt in på natten. För att bjuda tillbaka, bjuder din vän in er alla till en grillkväll helgen därpå. Vilket ställe passar bättre än din favoritsjö i närheten? Söndagen därpå åker ni med några bilar tillsammans till sjön. Den lugna idyllen vid den lilla sandstranden, lukten av grillkol och egenmixade cocktails fixar beach-feeling och ett perfekt lugn. Bekvämt och ledigt klädd i v-ringad t-shirt, bermuda-shorts och ett trendigt bälte i vintage-look tar du över det första skiftet vid grillen. Strax innan solen slutligen går ner, tar du tillfället i akt och hoppar i vattnet för att simma några starka tag - du vill ju faktiskt vinna med lite mer marginal vid nästa simtävling.

Visa fler...
Visa mindre...