new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrskor från Esprit

Herrskor är inget vi köper helt oöverlagt eller oplanerat. Våra skor måste passa oss på alla sätt och vis: de ska spegla vår personliga stil, vara bekväma och helst av allt kunna bäras under alla tillfällen. Det är mycket att begära av ett par skor - men det är just detta som gör helt vanliga herrskor till absoluta favoriter, som kärleksfullt tas om hand och blir våra ständiga följeslagare även när de har blivit lite nötta. Det spelar ingen roll om det är snygga sneakersboots, halvhöga stövlar i bikerstil eller klassiska snörskor i skinn: vår outfit är inte komplett utan skor och vi känner oss inte kompletta utan våra slitstarka favoritskor som är som gjorda för oss och vår look.

Herrskor - passar perfekt på våra fötter och till vår outfit

Den här veckan innebär särskilda utmaningar för dig. Tillsammans med en vän och arbetskollega ska du representera ditt företag på en internationell mässa som äger rum varje år och ni har även tänkt knyta kontakter och få uppslag till nya idéer. Mässan börjar på torsdagen. Du går upp tidigt och startar den nya dagen med en lång skogspromenad. Iklädd jeans och bruna skinnboots med snörning går du tillsammans med din trogna hund vid din sida över daggfuktiga ängar som glänser i morgonljuset och du andas djupt in den kyliga och friska morgonluften. Pigg och full av energi hoppar du in i duschen, sticker fötterna i ett par bekväma velourtofflor och dukar därefter fram frukosten. Snart fylls köket av doften av nybryggt kaffe och en stor portion äggröra. Med dagens tidning och dina papper inför mässan sätter du dig ner vid bordet. Ledigt klädd i mörka jeans, mörka snörskor i mocka och en bomullsskjorta kommer du till mässhallen där din kollega, tillsammans med monterbyggarna, precis håller på att färdigställa de sista detaljerna vid er utställningsmonter. Tillsammans ansluter ni era datorer, kollar dokument, flygblad och presentationsmappar och så börjar arbetsdagen. Det kunde inte vara bättre. Mässan är välbesökt och redan under förmiddagen bestämmer ni några mycket lovande möten för den kommande dagen. Under en rundtur i mässhallarna, upptäcker du en före detta kollega vid en annan utställningsmonter. Han är i stan under tiden mässan pågår. Spontant frågar du om han vill följa med till sportbaren på kvällen och titta på fotbollsmatchen. I bekväma slitna jeans, skinnjacka och färgade mockasneakers hämtar du upp kollegan från hotellet och ni hinner precis till baren när matchen börjar. Ditt lag kämpar bra och stämningen i den lilla baren är på topp. När domaren blåser av matchen skålar ni högt och glatt för det vinnande laget och sedan är det dags att gå hem – en ny, lång mässdag väntar i morgon. Fredagen består av samtal, nya kundrekryteringar och spännande utbyten med konkurrenter och potentiella samarbetspartners. Iklädd eleganta skinnskor, enkla kostymbyxor och en kavaj knyter du värdefulla kontakter och blir inspirerad av samtal med andra branschkollegor. Du och din kollega konstaterar nöjt hur listan med nya kontakter blir längre och längre.

Herrskor som gjorda för en ledig och mångsidig stil

Det är oväntat lugnt på lördagen. Medan din kollega går runt på mässan, använder du tiden till att gå igenom alla uppgifter som ni har samlat in under de första två dagarna och sammanställer informationsmappar till intresserade. Du sitter koncentrerat vid er utställningsmonter iklädd halvhöga snörskor, chinos och en V-ringad tröja när en japansk affärsman kommer fram till dig och presenterar sig. Han håller precis på att öppna en filial in din stad och är mycket intresserad av ett samarbete. Under samtalets gång märker du att era företag kompletterar varandra på ett bra sätt och efter ett kort telefonsamtal med chefen bestämmer ni att gå ut och äta middag redan samma kväll. Tillsammans med din chef anländer ni punktligt på den avtalade tiden till den eleganta franska restaurangen där du sedan tidigare har haft många affärsmöten i den lugna och rofyllda miljön. Iklädd svarta kostymbyxor, ljus skjorta och förstklassiga skor i äkta skinn presenterar du honom för din chef. Det blir en intressant middag - du är helnöjd med de nya möjligheterna som det här samarbetet kan komma att betyda. När du tar avsked sent på kvällen är nya möten inbokade för ytterligare förhandlingar veckan därpå. På bästa humör går du hem genom stans gator som ligger i ett nattligt mörker. Det kan egentligen inte bli bättre än så här - ändå ser du fram emot nästa dag.

Visa fler...
Visa mindre...