new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrstrumpor från Esprit

Strumpor och sockor hör till vår dagliga garderobs grundutrustning. Vare sig det är diskreta, finstickade sockor till den eleganta kostymen eller varma ullsockor till den tuffa fritidslooken - strumpor är ofta den avgörande detaljen till en snygg outfit. Högkvalitativa material som fin bomull eller varmt ull garanterar uthållighet och komfort vid alla aktiviteter. Sneaker-sockor med lågt skaft följer med oss till sporthallen, färgglada, randiga strumpor eller finstickade sockor med rutigt mönster betonar vårt mode efter smak och tycke. Esprits strumpor och sockor blir tack vare en bred palett med trendiga färger och tilltalande mönster mer än en vardaglig basic i garderoben.

Mångsidig och alltid in action: Herrstrumpor

När du kommer hem från arbetet den här fredagen är du nöjd. Du kunde avsluta ett viktigt projekt som du hade arbetat hårt på i veckor. Du tar av dig dina läderskor i hallen och går in i sovrummet i dina sockor som passar till din kritstrecksrandiga kostym. Den eleganta kostymen byts snabbt ut mot ett par löst sittande träningsbyxor och en t-shirt, sen tar du på dig dina sportiga strumpor i bomullsmix och löparskor. Du ger dig av till parken. När du kommer dit springer du mot solnedgången. Du njuter av stillheten och känner hur spänningarna släpper av joggingen. När du kommer hem till din lägenhet en timma senare känner du dig mer avslappnad. När du joggar kan du alltid stänga av, du får nya idéer, kan samla kraft och energi. Efter en uppfriskande dusch tänker du precis göra det bekvämt för dig på soffan med din mysiga frottébadrock, varma ullsockor och en bra bok när telefonen ringer. Det är din bäste vän på telefon. Han är på väg med ett par av dina vänner till en invigningsfest av en ny bar och frågar om du vill följa med. Eftersom du på grund av det avslutade projektet inte har haft så mycket tid eller lust att gå ut den senaste tiden tvekar du inte länge och säger spontant ja. Den mysiga soffan och den spännande boken måste helt enkelt vänta lite på dig.

Detaljerna gör skillnaden - strumpor och sockor för honom

Lite senare ger du dig av till mötesplatsen i ett par smala chinos, en rutig skjorta och kavaj. När du går vandrar din blick nedåt: Med varje steg skymtar man för ett kort ögonblick dina finstickade, rutiga sockor som går i ton med din skjortas färger och mönster. Du gillar sådana små detaljer, framför allt när de kommer av sig själva och inte verkar alltför konstlade. Du är på gott humör och träffar på dina glada vänner utanför baren. En av dina vänner känner barens ägare, så ni står på gästlistan och släpps snabbt in. Det är en väldigt modern bar med klara linjer och färger, utan att den verkar för elegant eller för stel. Diskjockeyn ser till att det spelas passande musik som sprider en bra stämning. Du och dina vänner letar efter en plats vid bardisken - och du är glad att du inte stannade hemma på soffan ikväll.

Visa fler...
Visa mindre...