new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Halsdukar & sjalar för barn från Esprit

Halsdukar och sjalar för barn är praktiska och snygga på samma gång: En randig sjal i bomull och jersey värmer och gör barnens outfit rolig och färgglad. Våra barn håller värmen med en mysig, grovstickad sjal med fint flätmönster eller en färgglad fleece-sjal och kan på så sätt utan problem leka utomhus, även när det är riktigt kallt. Vid mildare temperaturer skyddar en lätt bomullssjal mot den friska vinden och ger lite omväxling i garderoben med sitt glada tryck. Sjalar och halsdukar för barn från Esprit följer med våra virvelvindar genom väder och vind.

Beredd för alla äventyr - halsdukar och sjalar för barn

Precis när du ska göra det bekvämt för dig på soffan med en bra bok hör du höga ljud från barnrummet. Din lille son och hans storasyster är tydligen hemskt upptagna med något, det är bäst att du ser efter vad de håller på med. Du öppnar dörren - och ser att de just håller på att flytta möbler som står längs väggen till rummets mitt. När du förvånat frågar vad det är frågan om berättar din stora flicka, medan hon spelar lite förläget med bollarna på sin trekantssjal, att hon vill visa sin yngre bror hur man klättrar. Du lyckas övertyga dem om att den stora äventyrslekplatsen passar mycket bättre än barnrummet för att klättra. Efter att alla möbler ställts på plats igen tar barnen på sig sina jackor. Du lindar dessutom en varm fleece-sjal om din sons hals och sätter på honom en fleece-mössa med öronlappar i passande färg. Din dotter har redan tagit på sig sin ribbstickade sjal med glittereffekter, helt själv.

Halsdukar och sjalar för barn: Snyggt & praktiskt i väder och vind

Det blåser friskt utomhus, men dina barn är fulla av energi och varmt klädda så du tvekar inte att gå ut med dem. När ni kommit fram till lekplatsen springer dina virvelvindar direkt till klätterställningen. Din dotter är blixtsnabbt uppe, men hennes lillebror hinner inte riktigt med. Du ser leende på hur din dotter snällt klättrar ner igen för att hjälpa lillebror. En flicka i en färgglad, randig loop-sjal gör dem sällskap och det dröjer inte länge förrän de tre leker pirater. De befinner sig på ett stort skepp och håller utskick mellan masterna efter skepp som man kan överfalla. Din dotter har också på sig sin trekantiga halsduk under sin glittrande sjal. Den trekantiga halsduken använder hon nu som huvudduk och det gör henne härmed till piratkapten. Dina små sjörövare blir snabbt lekplatsens medelpunkt och en liten pojke, som är inlindad i en lång, ribbstickad sjal i bomullsmix, tittar på dem med gapande mun från marken. Först funderar piraterna på om de ska ta den lille pojken till fånga, men sedan bestämmer de sig, som tur är, för att han får anställning som matros. Du själv myser i din varma jacka, lindar om din mysiga sjal ett varv till och njuter av den friska luften - och vet mycket väl att dina små pirater kommer att vara väldigt upptagna ett par timmar till.

Visa fler...
Visa mindre...