new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Baddräkter och bikinis för flickor från Esprit

Baddräkter och bikinis för flickor måste hänga med på bad och lek. Badkläder följer med våra sportiga flickor på allt från plask, och från de första simtagen till den första badsemestern och i det här fallet gäller det att en baddräkt ska sitta bra och att rörelsefriheten garanteras. Badmode för flickor måste vara roligt: med fina mönster och lekfulla detaljer ser baddräkter, tankinis och bikinis från Esprit till att våra flickor själva kan upptäcka vattnet med mycket äventyrslusta, utan att vara rädda.

Bad och skoj Baddräkter och bikinis för flickor

Idag är det den första dagen på året som du spenderar på stranden med din dotter. Din dotter älskar stranden eftersom det är som en stor, äventyrsfylld lekplats för henne. I vintras var ni i simhallen flera gånger så att hon kunde öva på att simma i sin sportiga baddräkt - men stämningen i simhallen är ju ändå helt annorlunda. Du själv uppskattar de avslappnade dagarna på stranden mycket för där kan du kan läsa en bok i lugn och ro eller bara slappna av i solen. Barnen leker för sig själva perfekt, utan dig. Och du tycker om de lyckliga stunderna när till exempel din dotter springer upp ur vattnet i sin färgglada tankini och ruskar ur sitt blöta hår över dig så att du får en uppfriskande dusch. Men du njuter också av att leka med henne i vattnet, att öva simtag och leka små dyklek. Din dotter sliter dig ur dina tankar: Hon vill iväg nu! Du skrattar - och ni packar snabbt ihop allt som ni behöver för en skön dag på stranden: solkräm för barn, dryck, baddukar, en bok för dig. För din dotter lägger du också ner den uppblåsbara badbollen och beach-ball-setet. Ni tar endast med er lite frukt att äta, för vad vore en dag på stranden utan en stor portion pommes frites med ketchup från kiosken? Du tar på dig din bikini direkt under din sommarklänning, din dotter härmar dig och klär även hon på sig en lätt sommarklänning över sin triangelbikini. Därtill sandaler, solglasögon och solhatt, så där ja! Så ger ni av er till stranden, hand i hand, redo för en dag med bad och lek.

Heta dagar och svalkande vatten: Badmode för flickor

På stranden brer ni ut era baddukar vid en skön plats under några björkar. Här kan ni både sola och och ligga i skuggan under träden. Din dotter kastar snabbt sin tröja på badduken, och så springer hon iväg. Du ser hur hon stojar runt med de andra barnen vid den grunda strandkanten. Lite senare presenterar hon sin nya vän, en glad, liten flicka i en baddräkt med färgglatt mönster. De vill till kiosken för att handla hallonsnören och Nogger. Skrattande skickar du iväg flickorna men de måste lova att de även köper med sig en god glass till dig. Du ser hur de står i kioskkön och genast blir vänner med ytterligare en flicka i en färgglad baddräkt. Du blir glad över att se hur roligt din dotter har här på stranden - och öppnar din bok i allsköns ro.

Visa fler...
Visa mindre...