new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Klänningar och kjolar för flickor från Espirit

Våra flickor är precis som vi: De gillar kläder och att klä sig snyggt, men det tycker minst lika mycket om äventyr och att röra på sig. Klänningar och kjolar för flickor bör därför vara snygga och lekfulla, men de får absolut inte begränsa våra pigga tjejers rörelsefrihet. Flick-klänningar och flick-kjolar från Esprit gör lekande lätt spagat mellan snygg och praktisk, fin och robust. En jeanskjol eller manchesterkjol är inte bara jättefina, utan de är även med på alla äventyr. Så att flickor kan göra precis det de har lust till: spela prinsessa i en glänsande sammetsklänning eller låtsas att de är en äventyrslustig upptäckare i en stickad bomullsklännning.

Passar till alla äventyr: Flick-klänningar och flick-kjolar

Sedan veckor bestämmer ett tema över ert familjeliv: Din dotter fyller åtta. Den här speciella dagen ska naturligtvis firas ordentligt. Efter förra årets födelsedagskalas har du lärt dig att ditt vardagsrum inte håller för tio unga flickors och pojkars äventyrslusta och rörelsebehov har i år beslutat att festen förflyttas ut ur din våning. Genom ett tips från en annan mamma och vän fick du idén att boka födelsedagsprogrammet på ett museum. Temat blir en deckare, ett slags födelsedags-deckare. Ett tema som utlovar spänning för alla. Mötesplats blir foajén på museet, de andra föräldrarna organiserar skjuts och lovar att lämna alla barn i tid. Det enda du behöver förbereda hemma är snacks och dricka för pausen. Och mycket, mycket viktigare är förstås det passande klädesvalet för din dotter.

Klänningar och kjolar för flickor - alltid i rörelse

Redan dagen innan vill din dotter planera sin outfit med dig. Det är ett svårt beslut. Den mjuka sammetsklänningen med den söta kragen? Eller den lekfulla, prickiga klänningen med de många rosetterna? Eller kanske hellre jeansklänningen med de påsydda blommorna? Din dotter vill helst ta på sig alla klänningar, men till slut kan hon ändå bestämma sig. Hon vill ta på sig bomullskjolen med tryck. Därtill ett par randiga strumpbyxor, en bomullströjaoch en cardigan. På natten kan din dotter knappt somna för att hon är så upprymd Nästa morgon kommer hon in till dig, tidigare än vanligt, för att bli gratulerad på födelsedagen. Efter en god frukost packar ni tillsammans ner kakorna och de andra godsakerna. Precis innan ni ska åka springer din dotter plötsligt in i sitt rum igen - och kommer tillbaka i sin älskade sammetsklänning. Men nu kan det äntligen bära av till en spännande födelsedagsfest på museet. Väl där droppar de andra barnen in en efter en, så att foajén snabbt blir till en lekplats. Sedan tar den trevliga museumspedagog med barnen på spårsökning kors och tvärs genom museet. Barnen är hänförda och fullt koncentrerade. Du är alldeles rörd när du ser hur barnen, utrustade med förstoringsglas, letar efter indicier och spår i varje hörn. Tio flickor som i sina klänningar och kjolar koncentrerat spelar detektiver på fullt allvar: Du är lycklig och lättad att din dotters födelsedagsfest är en sådan succé - och att ditt vardagsrum skonades den här gången.

Visa fler...
Visa mindre...