new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tröjor för flickor från Esprit

Vem är det som säger att tröjor för flickor ska vara rosa och lila med glittertryck eller med rosetter? Även om flickor gillar glitter och de typiska tjejfärgerna så kan flicktröjor idag vara allt. Från sportiga till lekfulla, lediga och chica. Huvudsaken är att våra aktiva flickor känner sig bekväma och inte begränsas av något när de är på upptäcktsfärd. Bekväma sweatshirts i mjuk jersey, färgglada tröjor med luva och med trendiga tryck eller söta, v-ringade tröjor och finstickade cardigans - det spelar ingen roll vad dagen har med sig, det finns så många fina flicktröjor som gör den ännu mer färgglad och spännande.

Moderiktiga tröjor för flickor: Tryck eller mönster, lekfull eller sportigt enkel

Sedan din dotter började första klass, går hon varje morgon tillsammans med sin första, riktiga bästis till skolan. Bästisen bor lite längre bort på gatan och du blir lika rörd varje gång du ser dem gå till skolan från ditt vardagsrumsfönster. Fördjupade i en livlig diskussion, småspringer de nedför gatan, din dotter klädd i en bomulls-sweatshirt med sött tryck och hennes bästis i en färgglad, finstickad polotröja som passar perfekt till den rosa skolväskan. De gestikulerar och skrattar och du tänker på hur snabbt tiden ändå går.

När din dotter kommer hem på eftermiddagen är hon helt upprymd. Bästisen har frågat om hon vill sova över hos henne på fredag. De båda har redan planerat allt: De ska ha ett pyjamasparty. Du ringer upp flickans mamma och ni bestämmer att du ska lämna av din dotter hemma hos dem på fredag eftermiddag. Hur skulle det annars vara? På fredagen kommer din dotter hem från skolan. Redan i dörren drar hon av sig den figursydda sweat-jackan och vill helst börja packa övernattningssakerna med en gång. Hennes älsklingspyjamas, tandborste och ett gosedjur vandrar ner i väskan, ett kexpaket och ett par spännande böcker och en zip-hoodie med tryck som är så mysig att ha över pyjamasöverdelen får inte heller glömmas. Vid fyratiden är din dotter så rastlös att du ber henne ta på sig jackan över den lätta, randiga tröjan i bomullsmix, tar henne sedan i handen och så bär det iväg till bästisen. Ni har knappt öppnat grinden till trädgården förrän husdörren slits upp och din dotters bästis kommer springande mot er, klädd i söt jerseykjol och en v-ringad tröja i bomull. De båda flickorna försvinner direkt upp till övervåningen medan du och mamman sätter er i köket och dricker en kopp kaffe i lugn och ro. Ni har bara träffats några enstaka gånger men du kommer ihåg att du redan vid första mötet tyckte att hon var trevlig. Snabbt går samtalet över från de vardagliga sakerna till era intressen och ni märker till er förvåning att ni har en hel del gemensamt. När du sedan, en timma senare, säger hejdå till din dotter och kramar om henne ordentligt har du redan stämt träff med mamman för en joggingrunda på söndag morgon.

Tröjor som är med på allt - spännande dagar och stora upptäckter

På lördag njuter du av en lyxig sovmorgon - den här morgonen stojar din lilla virvelvind genom ett annat hus. Efter en rejäl frukost tillbringar du förmiddagen med ett välförtjänt beauty-program, sedan städar du lite och sätter dig slutligen med en bra bok i soffan. En härlig känsla - ändå saknar du den välbekanta virrvarret som din dotter gärna orsakar. Framåt 12-tiden ringer det på dörren. Din dotter, klädd i jeans och enfärgad jersey-sweater, hoppar pigg och glad upp i dina armar, medan du hälsar på bästisen och hennes mamma som har följt din dotter med hem. Du växlar några ord med mamman och din dotter drar vilt i ärmen på bästisens sweatshirt med luva och tryck - hon måste absolut följa med och titta på hennes rum. Medan de båda springer iväg, övertalar du mamman att följa med in i köket så att du kan bjuda tillbaka för gårdagens fika.

Visa fler...
Visa mindre...