new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Underkläder och sovplagg för flickor från Esprit

Underkläder och sovplagg för flickor ska framför allt vara bekväma och mysiga. Vare sig det är en topp med passande shorts i bomulls-stretch eller en mysig flanellpyjamas så måste sportiga snitt och högkvalitativa material garantera mycket rörelsefrihet och komfort. Det är även minst lika viktigt att våra flickor tycker om sina underkläder och sovplagg och att de känner sig bekväma i dem. Ett nattlinne med glittertryck, en badrock i mjuk frotté eller färgglada, randiga shorts och toppar fixar en rolig och omväxlande garderob från morgon till kväll.

Varierande och bekväma: Underkläder och sovplagg för barn

Din vardag blir aldrig långtråkig med dina två små flickor. De hoppar redan tidigt på morgonen upp i din säng, klädda i sina mysiga jersey-pyjamasar. Men efter ett första glatt "god morgon" och lite mys brukar det lugna ner sig igen. Till väckarklockan ringer. Då är det ingen lugn och ro mer, då gäller det att komma ur pyjamasen och att komma i de rena underkläderna. Naturligtvis vill de vara med och bestämma på den här punkten: Shorts och topp med fint, aktuellt mönster eller trosa och topp med söta rosetter?

Inget pyjamasparty utan passande sovplagg för flickor

Den här fredagen står du inför en helt ny utmaning: Din äldre dotter har bjudit in till ett pyjamasparty. Eftersom du gärna tänker tillbaka på egna pyjamaspartys tar du dig naturligtvis an den här utmaningen. Din dotter får bestämma sig för tre av sina vänner, inklusive dina båda döttrar blir det sammanlagt fem flickor. Naturligtvis är din yngsta dotter eld och lågor och vill absolut vara med. På fredag eftermiddag är alla uppspelta: möblerna i vardagsrummet ställs åt sidan så gott det går, madrasser läggs ut på golvet, samtliga kuddar och mysiga täcken letas reda på och fördelas på madrasserna. Du och dina döttrar har redan bakat muffins och handlat varmkorv, så att du inte behöver tänka mer på maten ikväll. Allt är okej. Tills frågan om klädvalet. Din äldre dotter vill ha sitt älsklingsnattlinne med glittrande stjärnor i stället för den varma bomullspyjamasen. Efter en kort diskussion kommer ni överens om att din dotter bär varma leggings under nattlinnet. Men nu insisterar givetvis även den minsta tjejen på ett nattlinne med allover-tryck. Du lyckas snabbt övertyga henne om att den fina, nya pyjamasen med volanger också är väldigt chic. Nu kan gästerna alltså komma. Ett par timmar senare stänger du förnöjt vardagsrumsdörren bakom de fem små partytjejerna som har hunnit leka av sig nu. Efter en god kvällsfika har de nu börjat att berätta sagor för varandra i ljuset av ficklampor, insvepta i täcken och mysiga pyjamasar och nattlinnen.

Visa fler...
Visa mindre...