new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Badbyxor för pojkar från Esprit

Flickor och pojkar njuter fullt ut av den varma årstiden: Det är skönast att simma och leka i fräcka badbyxor eller färgglada badshorts. Vare sig det är i trädgården, på stranden, vid poolen eller på lekplatsen - Esprits sportiga badshorts och badbyxor för pojkar följer tack vare hög kvalitet och bästa tillverkning lekande lätt med på varje äventyr.

Njut av sommaren med snygga badshorts

Imorgon ska du flyga med familjen till Fuerteventura. Du handlar det sista som behövs för en skön strandsemester med din femårige son: En färgglad och randig strandfilt, en uppblåsbar luftmadrass och naturligtvis en hel del solkräm. Din son häpnar över det stora utbudet av solkrämer - och de olika förpackningarna och flaskorna. Du låter honom själv välja ut sina egna barn-solkrämer och ler. Nu ska du bara leta efter ett par badshorts åt din son. Han tar lång tid på sig för att bestämma sig: hellre badshorts med skojigt tryck eller enfärgade? Boxer-badshorts eller bermudas? Till slut bestämmer han sig för ett par färgglada badshorts i hans älsklingsfärger. När ni kommer hem överraskar din man er med nykokad pasta och en sallad. Ni sitter och myser i köket och pratar om den kommande resan. När din man berättar att vattentemperaturen ska stiga upp till 24 grader den här helgen ser särskilt din son fram emot årets första dopp i havet. Efter maten plockar du och din man av bordet och pratar. Lite senare står er son i dörren och visar stolt upp sig i sina badshorts i färgglatt mönster som han vill dyka i vågorna med de kommande dagarna. Direkt efteråt tar han din hand och visar dig glatt in till hans rum. På hans säng ligger en jättestor hög med kläder - alla plagg som han gärna vill ta med sig. Efter att ha funderat lite och lyssnat på dina råd packar ni hans resväska. Huvudsaken är att badsakerna är med!

Färgglatt badmode för de minsta: Tryck, mönster eller enfärgat?

Nästa morgon är det dags. Efter en ordentlig frukost hämtar din svärmor er för att köra er till flygplatsen. På vägen dit blir hon också snabbt smittat av semesterkänslan - helst av allt skulle hon vilja följa med er. Tiden på flyget går snabbt, nästan för snabbt om din son skulle få bestämma. Han kan knappt tro sina ögon när han ser hur molnen drar förbi och hur husen och bilarna blir mindre och mindre. Efter landningen, incheckningen och kvällsmaten tar ni er första promenad till stranden. Även om solen sakta går ner, är det ännu behagligt varmt. Självklart klär din son på sig sina badshorts - i alla fall för att försiktigt undersöka om pappas prognos om vattentemperaturen verkligen stämmer och doppar tårna i vattnet. Nästa dag bär det äntligen av på riktigt. Din son är klädd i sina nya badbyxor, håller mamma och pappa i handen, sen kastar han sig i de turkosa vågorna. De kommande dagarna går ingen dag förbi utan ett strandbesök - din son hittar snabbt nya vänner som delar hans passion för vatten. Tillsammans springer de omkring i sina badshorts med tryck eller enfärgade badbyxor och kastar sig i de skummande vågorna. Den sista kvällen tar ni en strandpromenad för att samla musslor till minne av resan. Naturligtvis är din son lite ledsen över att behöva lämna sol, strand och framför allt vågorna. Men han ser också fram emot att komma hem, sin farmor och returresan. Han vinkar till havet en sista gång från flygplanet.

Visa fler...
Visa mindre...