new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tröjor och stickade tröjor för pojkar från Esprit

Tröjor och stickade tröjor för pojkar är mycket mer än enkla basics i garderoben. Utbudet kan inte vara stort nog för att återspegla våra aktiva pojkars olika intressen och aktiviteter: En färgglad, randig tröja när man leker, en sportig sweatshirt med tryck när man träffar kompisar eller en sweatshirt med en rolig slogan när man är i skolan. De här plaggen ser till att våra pojkar inte bara kan leka vilt med modet, utan även kan leka så som pojkar gör. Vid utomhusaktiviteter ger en zip-hoodie optimal rörelsefrihet, medan en varm stickad tröja skyddar mot kyligare temperaturer. Det spelar ingen roll vad som är på gång: Tröjor och stickade tröjor från Esprit ger våra pojkar allt de behöver.

Passar till alla äventyr: Tröjor för barn

En lugn lördagseftermiddag bara för dig. Du har precis skjutsat din son, klädd i en mysig, grovstickad bomullströja och manchesterbyxor, till en av hans vänner. Vad lugnt det blev i huset! Du tänker passa på att äntligen klistra in fotona från de förgångna åren i ett fotoalbum. Du myser till det på soffan med en kartong full av foton, klister och en kopp te. Du blir förvånad över hur många foton det samlats igen. Var ska du börja? Först får du syn på kort där din son, klädd i en fin v-ringad tröja, kastar pappersgirlander i luften. Det var förra nyårsfesten, ingen tvekan om den saken. Du minns ännu hur din lille pojke absolut ville stanna uppe till midnatt, men hur han sedan somnade på soffan och inte ens vaknade av fyrverkerierna. Du klistrar in bilden med ett leende. Sedan hittar du kort där din son ålar fram på golvet i sina jeans och letar efter påskägg. Eftersom det ännu var ganska kallt bar han en stickad merinotröja med flätat mönster över sin polotröja och ler strålande mot kameran och håller fram sitt nyfunna påskägg. De kommande bilderna är från er semester i Spanien, där ni hyrde ett sött, litet hus i närheten av stranden. Det första kortet visar din son som står på stranden, klädd i sin zip-hoodie med uppfälld huva, och tittar efter duvor. Det följer kort som visar hur han leker vid strandkanten och vinkar mot kameran. Han är klädd i en jaquard-tröja, har vikt upp sina byxben och ler stort.

Tröjor för pojkar - snygga och sportiga

De sista bilderna är från ett besök hos farmor och farfar som tog med honom på svampjakt mitt i den höstlika skogen. Lillkillen ser fullt koncentrerad ut när han vandrar genom snårskogen efter sin farfar i sin färgglada bomulls-sticktröja och med en korg under armen. Efter att du klistrat in de sista korten stänger du fotoalbumet och gläder dig över de fina minnena. Du tittar på klockan och inser att det är dags att det lilla, vilda djuret kommer hem igen. Det är visserligen alltid skönt med ett par timmars lugn och ro, men upplevelserna med din lille virvelvind är ändå mycket finare.

Visa fler...
Visa mindre...