new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Underkläder och sovplagg för pojkar från Esprit

Underkläder för pojkar måste hänga med på alla våra pojkars aktiviteter, därför måste de framför allt vara bekväma och sköna. Högkvalitativa material och sportiga snitt ger våra pojkar mycket rörelsefrihet och en hög komfort. Det spelar ingen roll om det är en bomullströja med lustigt motiv eller färgglada shorts i bomullstretch. Moderna tryck och angenäma material ser till att även våra pojkar tycker om sina underkläder och sovplagg. De myser gärna i sina mjuka pyjamasar i bomullsflanell och klär glatt på sig sina färgglada shorts och undertröjor på morgonen.

Hänger med dag och natt: Underkläder och sovplagg för pojkar:

Den här morgonen väcks du tidigare än vanligt: Dina båda söner, klädda i sina mysiga jersey-pyjamasar, hoppar upp i din säng med buller och bång innan väckarklockan ringer. Eftersom du vill tälta med barnen utomhus för första gången har du ingen tid för att mysa så som ni brukar. De små pojkarna är uppspelta sedan dagar, att tälta känner de bara till från äventyrshistorier. Dina pojkar skulle helst av allt vilja tälta på riktigt i skogen, men du har lyckats övertyga dem om att tälta i trädgården är tillräckligt spännande till att börja med. Först måste de kunna vänja sig vid att tälta överhuvudtaget. Men du måste lova att det inte blir något fusk och att det blir precis så som när man tältar i skogen. Allra först måste de tvätta och klä på sig. Idag har du lagt fram ett linne med roligt tryck och passande shorts till den minste killen. Din stora kille har redan tagit på sig rutiga shorts och en bomullströja. Därtill ett par robusta jeans och en sweatshirt och pojkarna är färdiga att ge sig av. När ni äter frukost talar ni om allt som måste finnas på plats i tältet. Liggunderlag, sovsäckar, ficklampor, fickknivar, tandborstar och så vidare - inget fusk här! Sedan förbereder ni matsäcken och plastar in den. När ni packat ner allt i ryggsäcken kommer du på att ni glömt att packa ner sovkläder. Eftersom det blir ganska kyligt på natten, lägger du ner en mysig pyjamas i bomull och flanell till den minste killen i väskan. För den store killen lägger du ner ett par varma sweat-byxor och hans älsklingshoodie i väskan.

Underkläder och sovplagg för pojkar: Redo för varje äventyr

Ni går ut med utrustningen i trädgården för att leta efter en bra plats. Dina pojkar väljer ut en fin, skyddad plats bakom fläderträdet eftersom man knappt ser huset härifrån. På så sätt känner de sig som om de vore i skogen. Att bygga upp tältet tar längre tid än väntat, men till slut så klarar ni det ändå. Dina pojkar tillbringar hela dagen utomhus i sitt nya läger och förbereder sig på ett liv i det vilda. De leker, samlar pinnar, frukter och nötter och håller utkik efter vilda djur. Mot kvällen gör ni upp en liten eld för att skapa en perfekt vildmarksstämning. Efter en god varmkorv och många äventyrshistorier börjar dina små pojkar bli trötta. Efter att ni släckt elden klär pojkarna på sig sina sovplagg och gör det bekvämt för sig i sina sovsäckar - redo för den första äventyrsnatten i vildmarken.

Visa fler...
Visa mindre...