new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare
Vy:Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sportkläder från Esprit

Sportkläder har många höga förväntningar att leva upp till: De måste se bra ut och passa oss, men framförallt måste de sitta bra och vara funktionella. Det spelar ingen roll om det gäller 10-km rundan eller en lugn badmintonmatch på stranden - Motion hör till våra liv. Sköna, lätta sportkläder i trendiga färger och smarta snitt gör sport och action ännu bättre. Sweatpants i ledig stil eller lätta capribyxor, funktionella t-shirts att springa i eller en stretchig tank- top på yoga- passet, andningsaktiva jackor eller en bekväm zip- hoodie - vi vill att sportkläder som hänger med i varje tempo också ska kännas bra.

Sportkläder för henne: Lika aktiv och stylish som du själv

Du och tre av dina väninnor ser fram emot den första gemensamma helgutflykten. Tid till att prata och skoja, slappna av och varva ner - men även tid för att ge äventyrslusten fritt spel. Målet är en liten stuga mitt inne i skogen, precis vid en liten sjö dit ingen hittar om man inte vet om att den finns där. Den romantiska lilla stugan som ni kommer att övernatta i ligger på en liten höjd, dit man bara kan gå till fots. Det har börjat regna och och det är lite jobbigt att gå upp för kullen men i din lätta, vattenavvisade softshell-jacka klarar du av uppförsbacken utan att bli alltför svettig. Även dina väninnor avverkar marschen utan gnäll, tack vare sina bekväma fleece-hoodies, sportbyxor och funktionsjackor. Det är det som gör er vänskap så speciell: Ni är redo för alla sorters äventyr - även de helt oväntade. Redan efter en halvtimma kommer ni fram till den lilla stugan som är enkel, men smakfullt inredd, med öppen spis, ett sovrum var för alla fyra och ett förvånansvärt stort vardagsrum. Vad mer kan man önska sig?

Du drar av dig de våta kläderna och sätter dig sedan klädd i sweatpants och zip-hoodie i soffan i vardagsrummet. En av dina väninnor, avslappnat klädd i leggings och en jersey-sweatshirt kommer in med en bricka med bröd och ost den andra väninnan har med sig en flaska rödvin och glas. Ni sitter länge tillsammans, skrattar och skojar som på den gamla, goda tiden när du upptäcker en bokhylla med stugans många spel - ?Twister? finns också med i samlingen. Ingen av er tvekar. Snart slänger du din tröja med huva på soffan och fortsätter spelet i din andningsaktiva funktions t-shirt, helt andfådd av de jobbiga ställningarna och av allt skratt. Dina väninnor har nu bara t-shirts på sig - det verkar ha varit det rätta beslutet att endast packa ner bekväma sportkläder för den här helgen. Tack vare dina regelbundna yogapass, eller kanske för att du bevisat mest uthållighet i skrattande - det kvittar vilket. Spelet avslutas med att du vinner.

Alltid i form, alltid med stil.

Sent på kvällen, när två de två andra väninnorna redan gått och lagt sig, sitter du med din bästa väninna med en kopp te i soffan och pratar om minnen från förra året, då ni båda var här. Det var i januari och du kommer noga ihåg den klara, iskalla luften och den otroliga tystnaden i skogen - den där tystnaden som man nästan kan ta på. Känslan när ni på morgonen, klädda i stickade fleece-jackor, skidhalsduk och en stickad beanie med varsin kopp kaffe i handen, stod på den lilla bryggan, den igenfrusna sjön framför er och väntade på att dagens ljus skulle börja sippra fram. Eller de underbart, jobbiga turerna med vindtäta skidbyxor och färgglada skidjackor på de urgamla längdåkningsskidorna som står i stugans förråd. På kvällen tog ni det lugnt framför elden i den öppna spisen, klädda i velours-tröjor med dragkedja eller en bekväm oversized-sweater. Med de här härliga minnena går du uppför trappan och somnar direkt. Nästa morgon väcks du av ett strålande solsken och det bestäms snabbt att idag är det dags för en vandring längs de små, krokiga skogstigarna. Den fodrade västen med kapuschong, som du tar på dig över din jersey-shirt, skyddar dig mot den lätta vinden som fortfarande känns lite kylig i skuggan av skogens träd. Ni är ute länge, men den vilda naturen och de ständigt växlande landskapen omkring er är mer än en tillräcklig belöning för mödan. När ni börjar bli hungriga tar ni en avstickare mot en liten glänta i skogen. Där skiner solen - perfekt för en paus. Som på beställning tar ni alla fyra av er era sneakers och kavlar upp benen på era active-byxor. Ni känner gräset mellan tårna och njuter en liten stund av att, som naturen, vara tysta. Under picknicken som följer, står det klart för er alla att det här inte var er sista gemensamma semester - och du vet att det inte bara var något tomt löfte.

Visa fler...
Visa mindre...