new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Modesmycken från Esprit

Vi älskar modesmycken: Det finns inga andra accessoarer som tar upp aktuella trender på ett så bra och mångsidigt sätt och som så målinriktat ger vår outfit det lilla extra. Sedan länge är modesmycken inte endast ett substitut för dyra smycken. Moderna halsband och ringar, örhängen och armband glänser i olika stilar och material, de är enkla, extravaganta, trendiga eller tidlösa. Oavsett läderarmband, spännande örhängen med slipade glasstenar eller en elegant halskedja i vintagestil - modesmycken är som vi - mångsidiga, okomplicerade och öppna för varje look.

Modesmycken: Alla friheter i världen som vi behöver för vår individuella stil

Det är fredagskväll och efter en ansträngande arbetsvecka vill du bara lägga dig i badkaret och sedan gå och lägga dig tidigt. I badrummet tar du av dig dina örhängen i antik look, ditt armband med ädelstenar och din fina halskedja med passande hängen och lägger dem i det stora smyckeskrinet. Precis när du ska tappa upp vattnet i badkaret, ringer det på dörren. Förvånad går du genom hallen och öppnar dörren - och ser rakt in i din bästa väninnas strålande ansikte. Hon står framför din dörr, klädd i high-heels och en smal, skimrande klänning. Det verkar som om allt lyser omkring henne - från de långa örhängena med de glittrande stenarna till klänningen och inte minst hennes leende. På ena handen gnistrar en bred ring med flera glasstenar och i den andra handen håller hon en flaska Prosecco. Utan omsvep kommer hon in i lägenheten och berättar att hon har blivit befordrad idag - något som hon har jobbat på i ett års tid. Badkaret får visst klara sig utan dig idag, istället hoppar du in i duschen och funderar samtidigt över kvällens outfit. Stuprörsjeans och en vattenfallstopp, ett glänsande länkhalsband och ringen med den stora, uppseendeväckande stenen till det? Eller en svart raffinerad jerseyklänning med lång metallkedja och ett glamoröst armband av glänsande, små metallplattor?

Lek med kontraster, bekänn färg, upptäck nytt

När du kommer ut ur duschen med en handduk virad runt det våta håret, ringer det på dörren igen - två andra väninnor har också blivit informerade och vill vara med och fira framgången. Din väninna berättar upphetsat om dagens händelser medan hon öppnar flaskan med Prosecco och fyller på de fyra glasen. Samtidigt börjar ni diskutera vart ni ska gå ut ikväll. Cocktailbaren eller den trendiga loungeklubben? En av dina väninnor, helt casual i kort jeanskjol, vintagetröja och cardigan, ser helt förskräckt på er - hon känner sig inte stylad för en lång natt. Utan långa diskussioner, drar du med henne in i sovrummet och öppnar din garderob. De två andra följer skrattande och vilt gestikulerande efter er. Medan din väninna provar ett par skinny-jeans och högklackade skor har du upptäckt ett halsband med flera kedjor och effektfulla, färgglada pärlor. Ett passande pärlarmband till det. Din andra väninna skruvar upp volymen på musiken, tar av sig skorna och börjar dansa till sin favoritlåt så att hennes långa halskedja med fina ringar virvlar vilt. Halvt påklädd börjar du också dansa och på nolltid dansar ni alla fyra huller om buller i ditt sovrum tills ni skrattandes och andfådda ligger i varandras armar. Som tur är har du en till flaska Prosecco i kylskåpet, så planerna på att gå ut låter ni vara - och när ni sedan i gryningen står på din balkong och ser solen gå upp är ni alla eniga om att den här natten var något alldeles speciellt.

Visa fler...
Visa mindre...