new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damskärp från Esprit

Snygga skärp är underbara accessoarer. Naturligtvis tjänar de sitt syfte och ser till att våra kläder sitter som de ska i varje läge - men damskärp kan göra så mycket mer än så. De gör vår outfit komplett. Antingen kompletterar de våra kläder perfekt, som spännande färgkontrast eller så fungerar de helt enkelt som blickfång för en ovanlig look. Vare sig det är enkelt och elegant i naturfärgat glattläder, uppseendeväckande, färgat, perforerat och mönsterpräglat skinn, used look eller lack - för varje outfit finns det absolut rätta skärpet. Och det bästa av allt - alla de här damskärpen passar precis lika bra till hundra andra looks, som är som gjorda för oss.

Ett damskärp, hundra outfits: Allt som vi gillar

Det är en mild, solig måndagsmorgon. Klädd i en kort blazer, businesskjol och ett smalt, svart damskärp går du, full av förväntan, till kontoret. Du har fått en ny kollega och idag är det din uppgift att introducera henne och visa henne runt. På bra humör går du direkt till din chefs kontor där din nya kollega redan väntar. Med sina smala, svarta business-byxor med ett brett mockaskärp, ett vänligt och öppet leende på läpparna tycker du om henne redan från första början. Du ser fram emot den här och följande dagar, då du kommer att lära känna henne närmare. Ni tar en snabb kopp kaffe och medan ni står i kontorsköket presenterar du dig och du berättar lite om avdelningarna och lite grundläggande saker om arbetsflödet. Sedan börjar ni er runda genom kontoret så att din nya kollega får lära känna de andra i teamet. Förmiddagen går fort och ni båda märker snabbt att ni har många gemensamma intressen. Den nya kollegan har precis flyttat till stan och blir glad över att höra att du också intresserar dig för modern design. Under lunchrasten diskuterar ni så livligt om olika designers och grafik-konstnärer att ni knappt hinner äta. På väg tillbaka till kontoret föreslår du att ni tillsammans skulle kunna gå till den internationella design-utställningen som öppnar på torsdag i ett av stans större museer. Utan att tveka säger din kollega ja direkt.

Enkel, elegant eller trendig - men alltid ett blickfång

Veckan går fort - du har mycket att göra och din nya kollega visar sig vara ett verkligt stöd. Hon har under den korta tiden redan lärt sig en hel del och klarar av allt, snabbt och noggrant. I en en rakt skuren, stickad klänning och ett brett, färgat skinnskärp går hon glatt genom korridorerna, har alltid ett leende till övers och glädjer sig åt varje ny utmaning. På onsdag får du oväntat besök av en god väninna som inte har varit i stan på länge. Du blir jätteglad över att hon plötsligt står framför din dörr. Som vanligt är hon enkelt men ändå så snyggt klädd. I de smala bomullsbyxorna med ett elegant skärp i mönsterpräglat skinn och en ädel kashmirtröja ser hon helt enkelt fantastiskt ut. Ni sätter er vid köksbordet med ett glas vin och berättar om veckan som gått. När du berättar om din nya kollega och utställningen i helgen, ler din väninna: En god vän till henne är kurator på precis det museet. Med ett löfte om att ni båda kommer att stå på utställningsinvigningens gästlista dagen därpå rusar din väninna iväg igen senare på kvällen. Nästa morgon orkar du knappt vänta på att få berätta nyheten för din väninna - hon blir nästan ännu gladare än du själv. En del av de mest kända konstnärerna kommer att vara närvarande under invigningen. Efter jobbet har du inte mycket tid kvar för att byta om inför kvällen. Du har bråttom hem och du bestämmer dig fort för svarta stuprörsjeans med ett feminint läderbälte och en kort blazer. Därtill ett par high heels - en feminin och individuell look på en och samma gång. Du har precis hunnit bli färdig när din väninna ringer på dörren. Klädd i jerseyklänning och ett lekfullt flätat skärp till smala stövlar och med sitt personliga och strålande leende, ser hon fantastisk ut. När du stänger dörren bakom dig ser du verkligen fram emot den här kvällen - och du är glad att du funnit en ny väninna.

Visa fler...
Visa mindre...