new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Solglasögon från Esprit

Solglasögon är delvis accessoarer, delvis funktionellt solskydd och i bästa fall kombinerar de både och på ett snyggt och feminint sätt. Smala och dynamiska för en perfekt passform när du sportar, eleganta och kvinnliga med stora mörka glas, i trendiga färger eller extravagant retro-look. Det finns matchande damsolglasögon från Esprit för varje smak. Idag känns de avslappnade, imorgon glamorösa - ett par snygga solglasögon kan man ha på sig varje dag. Men varför skulle man ha det? Urvalet av de många olika och snygga damsolglasögon från Esprit gör det lätt för oss att variera våra stilar.

Nödvändigt på det mest underbara sätt. Högkvalitativa solglasögon för henne

I slutet av en månad full av deadlines och övertid känner du dig helt utmattad och utpumpad. Din syster som känner dig bättre än någon annan blir helt oväntat till din räddare i nöden. Hon bjuder dig på en kortsemester i naturen. Tillsammans med en kollega har hon bokat en tvådagars mountainbike-tur i en av de mest kända skogsvägarna i närheten följt av två dagar absolut avkoppling på ett avskilt spa-hotell. Du har aldrig provat på mountainbiking, men en ny erfarenhet är precis det du behöver just nu: Det märker du när du full av förväntan vid den lilla tågstationen stiger av tåget och går på shuttlebussen som redan står och väntar på er. Mountainbike-uthyrningen tillhör hotellet, där du lämnar dina väskor under de kommande två dagarna. Du överraskas av den vackra naturen när du sitter på bussen som ska ta er till hotellet. Din syster tar fram sina unisex solglasögon med breda bågar och spegelglas ur sin väska och ler förväntansfullt mot dig. Du känner dig lite nervös. Din systers kollega, som är en van mountainbike-cyklist skjuter upp sina smala solglasögon med de lätt tonade glasen i håret och berättar om omgivningen och de möjliga vägarna. Det är fortfarande förmiddag när ni kommer fram till hotellet. Snabbt skaffar ni er era cyklar, packar allt som är nödvändigt för en övernattning i lätta ryggsäckar. Hotellpersonalen kommer med en karta och värdefulla tipps. Klädd i leggings, sweatshirt, en funktionsjacka och ett par solglasögon med extremt, högt UV-filter på näsan, ställer du dig i pedalerna och följer efter din systers kollega det första branta stycket. Du märker direkt att det inte är första gången hon är ute i terrängen och du känner dig trygg i hennes guidning genom de smala stigarna. Klädd i shorts, softshell-jacka och med ett par dynamiska solglasögon av oförstörbar plast, åker hon ibland först och ibland bredvid er båda och hon ger hela tiden tips om hur ni ska spara på krafterna så att ni inte blir för trötta för fort sedan när det går uppför.

Snygga sportglasögon eller iögonfallande retrobågar: Esprit solglasögon för varje tillfälle

När det börjar bli mörkt, kommer ni fram till den lilla stugan där ni ska övernatta. Helnöjd ligger du sängen den här kvällen och för första gången på flera veckor känner du dig helt avslappnad och balanserad. Nästa morgon tar ni en lång omväg tillbaka till hotellet. Med din syster och hennes kollega bildar ni den perfekta trion: Ert sinne för humor och era intressen kompletterar varandra lika bra som er uthållighet på cykeln. Vid lunchtid tar ni en paus och äter det som är kvar av matsäcken. Sedan, sent på eftermiddagen åker ni nedför den breda uppfarten till hotellet - trötta och lyckliga. Nu är det dags att varva ner. Sova, basta, simma, massage och helt enkelt bara lata sig. Tillsammans med din nyvunna väninna och din syster tillbringar du hela eftermiddagen i en solstol på hotellets terrass. Ni beställer in en exotisk fruktsmoothie och njuter av att inte göra någonting. Du halvsover med ett par feminina, svarta solglasögon i retrostil på näsan medan din väninna har skjutit upp sina snygga pilotsolglasögon i pannan och ligger och bläddrar i en tidning. Den lugna naturen runt omkring er är fantastisk Allt för snabbt är de här två underbara, lata dagarna förbi. Lite sorgsna går ni av hotellbussen vid stationen och strosar lite genom stan innan tåget går. Din syster, med ett par ädla, fyrkantiga solglasögon och redan stylad för stan, upptäcker söta, små träskulpturer i en liten affär med konsthantverk. Tillsammans letar ni fram en underbar, handgjord skål av polerat valnötsträd som en liten present till era föräldrar - på så vis får hela familjen ut något av de här fyra fantastiska dagarna.

Visa fler...
Visa mindre...