new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damväskor från Esprit

Damväskor är våra ständiga följeslagare och feminin funktionalitet i perfektion. Oavsett om det är en klassisk axelväska, elegant city bag eller glamorös clutch gör de det möjligt för oss att komplettera alla våra outfits med den perfekta accessoaren och samtidigt har vi med oss allt som vi behöver för dagen. Vem har sagt att att det bara handlar om utseendet? Kvinnor tänker praktiskt - och alltid på det mest eleganta sättet.

Damväskor: vackra accessoarer och nödvändiga följeslagare

Ögonblicket när du stänger dörren till kontoret på fredag kväll, är den där - känslan av frihet, av två långa, underbara dagar, redo att fyllas med allt vad du vill. Nu är det helg - nu är det du som bestämmer. På lördagen väcks du av att det starka solljuset skiner in genom ditt sovrumsfönster. Du ligger fortfarande i sängen när du börjar smida planer för dagen. Den första är: Fylla på kylskåpet! En snabb dusch och sedan bär det av till den lilla saluhallen runt hörnet. Den eleganta svarta city-bagen som följer med dig varje dag till kontoret får stanna kvar hemma idag. En rymlig canvas shopper med färgglada tryck passar bättre för din shoppingrunda en lördagsmorgon. Du tittar, luktar och smakar och låter dig inspireras av den färgstarka, färska mångfalden vid diskarna. Laddad med färsk frukt och grönsaker, färsk fisk och de bästa frallorna i stan, går du hem igen. Det är dags för en sen frukost som du kan fylla på energireserverna med: Spontant har du bestämt att du ska träffa en kollega på gymet. Dina sportkläder och allt du behöver får plats i en sportig travel bag eller sportväska som du kan hänga över axeln tack vare axelremmen. Två timmar av intensiv yogaträning känner du av varje muskel och kommer till ro och till slut står du i duschen helt utmattad, men underbart balanserad. Nu är det dags för en välförtjänt vilostund på soffan. Sent på eftermiddagen går du genom stan med din bästa väninna och letar efter en present till invigningsfesten samma kväll. Den smidiga axelväskan i mjukt läder är en bekväm följeslagare och ger gott om utrymme för shopping och lite fynd. Ni går genom stan, pratar och promenerar och tiden flyger iväg. Nu är det dags för kvällens styling: Alla nödvändiga småsaker är säkert nerstuvade i en smart liten clutch - lätt packning för ett löfte om en lång kväll.

Mångsidig som vår outfit, individuell som vår personlighet - damväskor som gör oss kompletta

På söndag tar du det lugnt med kaffe, lugn musik och en stor fruktsallad. Idag är det äntligen dags att besöka fotoutställningen som du så länge har varit intresserad av. Din stora hobo bag i mocka, som har varit din stora favorit i så många år, följer med dig. Utställningens lugn förs över till dig, du låter dig inspireras av de stora svartvita bilderna och drömmer dig bort. Vad skulle kunna bli målet för nästa semester? New York? En orörd ö? En andalusisk fiskeby? Söndag innebär tid för familjen: På ett mysigt litet café träffar du din storasyster och delar med dig av den senaste veckans händelser. En liten axelremsväska med fina detaljer kompletterar din avslappnade helgoutfit perfekt och ger även utrymme för skjortan som du lånade för flera månader sedan. Ni har alldeles för mycket att prata om - som vanligt pratar ni i munnen på varandra. Du har knappt kommit hem, innan det bär av igen, redo för nya upplevelser: Du ska gå ut och dansa tango för första gången. En liten kuvertväska med krokodilmönster blir den perfekta följeslagaren till din svarta klänning med hög slits, elegant och stilfull, liksom de underbara dansstegen. Sent på kvällen, när du nästan somnat, låter du kvällens intryck passera revy. Det är bara fem dagar kvar till nästa helg, full av roliga idéer och full av möjligheter. Ta vara på var och en av dem - med damväskor från Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...