new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Plånböcker från Esprit

Damplånböcker har nästan samma värde som handväskor - de är så mycket mer är än en mode-accessoar. Våra plånböcker ska vara praktiska och mycket rymliga. De ska passa till våra outfits och vår personliga stil och framförallt ska de helt enkelt se bra ut. Vare sig om det handlar om en klassisk skinnplånbok som har nötts och därigenom fått en individuell touch eller om det handlar om en snygg clutch som vi bara behöver för att få plats med våra pengar och några nödvändiga saker för kvällen: Vi behöver plånböcker som passar oss - oavsett vart vi är på väg.

Ständiga följeslagare och viktiga mode-accessoarer

Din mobil ringer precis när du kommer hem med helgens inköp som du var och handlade direkt efter jobbet. Du ställer de fulla påsarna, din handväska och din stora plånbok i präglat skinn på bordet. Du känner genast igen numret på displayen - det är din bästa väninna. Hon kommer att vara i er gemensamma hemstad nästa vecka med jobbet och skulle hemskt gärna vilja tillbringa helgen tillsammans med dig. Vilken härlig överraskning - ni har känt varandra sedan lågstadiet och trots att hon har flyttat till en annan stad håller ni kontakten och träffas regelbundet. Nästa morgon väntar du otåligt på stationen. Din väninna är en av de första som kommer ut ur tåget. Du börjar springa och vinkar till henne. I handen har du din plånbok med dragkedja. Ni kramar om varandra. På bara några minuter är den gamla förtrogenheten där igen. På väg hem till din lägenhet skrattar och pratar ni i munnen på varandra. Ni bestämmer direkt att din väninna inte ska checka in på hotellet förrän på måndag. Istället ska hon sova över hos dig i helgen. Ni slösar ingen tid - din väninna lägger in sin väska i gästrummet och sedan bär det av till er personliga sightseeing-tur genom stan. Ni korsar promenaden med de långa, fyrdubbla raderna av träd och går sedan genom parken mot stadens gamla industrilandskap. Ni pratar non-stop - det finns så mycket att berätta. Vid Cafét Solsidan med den mysiga uteserveringen och det strykjärnsliknande huset som står mitt i strömmen som bakgrund blir din väninna sugen på något gott. Hon krafsar i sin flickaktiga portmonnä med bygel efter småpengar och försvinner in i cafét och kommer strax ut igen med två våfflor med jordgubbssylt och grädde. Ni sätter er på en av bänkarna som står längs med vattnet och går sedan genom industrilandskapet mot Knäppingsborg.

Den perfekta blandningen av funktionalitet och feminin stil - Damplånböcker

Din väninna är helförtjust i den färgglada och livliga atmosfären i den lilla oasen mitt i stan. Ni strosar genom de små, individuella butikerna med mode, inredning och delikatesser tills den lilla Bagarstugan vinner er uppmärksamhet. Du vet att det här lilla fiket har det bästa hembakade surdegsbrödet i hela stan. När ni står vid disken och väljer, tar du fram din svarta plånbok i konstläder. Med en matig sallad och husets bröd sitter ni skuggan av träden på den lilla innergården. Efter den goda lunchen fortsätter ni turen genom stan. Ni går mot stans shoppingkvarter när din syster ringer. Hon har blivit sjuk och frågar om du skulle vilja ha två biljetter till en konsert i De Geerhallen samma kväll. Vilken fråga - ni tar nästa spårvagn och åker hem till din syster för att hämta biljetterna. Sedan är det bråttom hem för att duscha och styla om sig inför kvällen. Den oväntade möjligheten är perfekt för en tjejkväll som på den gamla, goda tiden. Båda bär klänning och high heels. Med din eleganta clutch- plånbok och din väninna med en flashig plånbok i konstläder bär det av till konserthuset. Konserten är fantastisk - ni sitter i en av de främre raderna och njuter av den medryckande musiken. Med en cocktail i den eleganta baren bredvid konserthuset låter ni kvällen klinga ut. Ni njuter av den ljumma sommarkvällen. Den här dagen har ni upplevt tillräckligt för att fylla en hel vecka - och morgondagen kommer att bli ännu bättre.

Visa fler...
Visa mindre...