new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

T-shirts från Esprit

En t-shirt är det bästa beviset för att de enkla sakerna ofta är de bästa. Nästan omärkligt, har t-shirten utvecklats från att ha varit den sportiga neutrala klassikern till att ha blivit ett feminint plagg som passar till allt. Dam t-shirts har alla egenskaper som en tidlös favorit ska ha: De är mångsidiga och komplett förändringsbara. De är ålderslösa och inspirerar fantasin gång på gång till nya upptäckter. Ett beprövat basic plagg? Dam t-shirts är så mycket mer än så. De är kvinnligt nonchalanta och avslappnat äventyrslustiga på samma gång.

En tidlös klassiker, förvandlingsbar, om och om igen

Helgkänslan följer med dig redan på fredagsmorgonen när du är på väg till jobbet: Två långa, lediga dagar väntar på dig! Arbetsdagen går fort, som utav sig själv. Prata i telefon, fastlägga deadlines, pappersgöra - i en vattenfall t-shirt till vita stuprörsjeans eller varför inte en stretchig basic t-shirt under en kort blazer? Du är på gott humör hela dagen. Vad kommer att hända i helgen? Din sportväska tog du redan med dig till jobbet i morse. Som vanligt är det motion som gäller på fredag efter jobbet. Pilates med en kollega på gymmet, bara några kvarter bort. En bekväm oversized shirt med tryck till leggings eller varför inte ett par shorts? Det ger dig den rörelsefriheten du behöver för de anspråksfulla pilatesövningarna. En och en halv timma koncentrerar du dig bara på dig själv och din kropp. Efter pilatespasset går du hem helt utmattad men underbart balanserad - nu kan helgen börja!

Lördagen börjar hemma. Härligt ospektakulärt och oslagbart avslappnat i enkel jersey t-shirt eller varför inte en long sleeve i bomull? Nu har du tid för alla de där livsviktiga småsakerna: Läsa tidningen från första till sista sidan, sortera kläderna i skåpet eller ringa din bästa väninna i lugn och ro. Och varför inte lägga på en ansiktsmask under tiden och måla på nytt nagellack: lördagsförmiddagen tillhör endast dig och du njuter av den i fulla drag. På eftermiddagen behövs ditt stöd. En god vän har frågat om du har lust att hålla honom sällskap på en loppmarknad. På ett vips packar du ner gamla skivor, böcker och ett par andra saker i en låda och sedan bär det av. Det är vackert väder och på loppmarknaden härskar ett livligt virrvarr av människor. I randig t-shirt eller varför inte en ärmlös viskosblus under en kofta? Båda stilarna är helt rätt outfit för att köpslå om fynd. När du med dagens första intäkter går och köper kaffe och nybakade bullar ser du ett par bekanta ansikten. Sent på eftermiddagen firar ni den framgångsrika försäljningen med en tidig middag på den lilla, thailändska restaurangen runt hörnet.

Fashion shirt eller klassisk t-shirt - Dam t-shirts hänger med överallt

På söndagen träffar du hela familjen över en brunch. När du kommer till dina föräldrar känner du doften av nybryggt kaffe, färska frallor, äggröra och din mammas underbara, nybakade bullar. Njuta av den här avslappnade atmosfären gör du bäst i v-ringad t-shirt eller varför inte en fashion shirt till bekväma chinos? Prata, skratta och vara glad över den sällsynta möjligheten att vara tillsammans. Allihop! Tiden bara flyger iväg och det har redan hunnit bli sen eftermiddag när det bär av hemåt. När du går hem har du den där tillfredsställande känslan av trygghet och tillhörighet. Söndagen avslutas med att du går på en konsert med en väninna. Ett band med unga musiker spelar på en av inneklubbarna i stan. Avslappnat feminint och med små glamorösa effekter i crinkle shirt och din väninna i en raffinerad fashion t-shirt låter du dig inspireras av de mjuka men ända intensiva rytmerna: Vart skulle du vilja åka nästa semester? Vad vill du göra om ett år? Oavsett vart du är på väg eller hur nästa dag ser ut: Dina dam t-shirts följer säkert med. De ger ditt liv färg, mångfald och är en källa för inspiration för din personliga stil. Enkla och helt enkelt speciella - det är dam t-shirts från Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...