new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damtoppar från Esprit

Damtoppar är beviset på hur duktiga vi är på att ta vara på alla våra stylingmöjligheter. För alla kvinnor som vill ha mer än blusar, t-shirts och long sleeves, kan damtoppar vara allt från klassiska och enkla till trendiga glamorösa plagg: En sportig stretch top eller en fashion top med spännande skärning och all over print, i glänsande viskosmix eller varför inte i klassiskt svart? Standard plagg och basics är ju fina i sig - men det är de olika stilarna och färgerna som gör en outfit till vår egna unika look. Ta tillvara på den här mångfalden - med damtoppar från Esprit.

Toppar - vår allround lösning för ett feminint utseende

Det är fredag och din bästa väninna från skoltiden kommer på besök över helgen. Två dagar då ni kan uppslukas av minnen, berätta vad som hänt senast och njuta av den där förtrogenheten. Förtrogenheten som förbinder er. Du har fortfarande dina kontorskläder på dig, en ärmlös satinblus under en kort kavaj. Du står och väntar på plattformen vid tågstationen och två minuter får du äntligen krama om din väninna. Först bär det av hemåt för att duscha och fräscha till er.Sedan pratar ni i lugn och ro om allt som hänt de senaste månaderna. Därtill ett utsökt glas vin och en lätt middag. Det är som om någon hade dragit tillbaka klockan allt är ju som förr. Helt avslappnad i en long top och bomullstreggings sitter ni i timmar vid köksbordet och pratar, äter och skrattar så tårarna rinner åt gamla historier från skoltiden .

På lördagen sover du ut - det här ska bli en riktig må bra dag. I en enkel tank top i bomullsribb och sweat pants sticker du iväg en snabbis och köper färska frallor. Sedan är det dags för en lång frukost med kaffe, apelsinjuice och ännu mer historier. När ni är färdiga med frukosten föreslår du att du skulle kunna visa din väninna stan. Ni bestämmer er för att upptäcktsfärden ska ske till fots. Självklart inkluderar detta de många små affärerna och butikerna, där det alltid finns något att fynda. I avspänd elegans i print top, cardigan och jeans i boyfriend style flanerar ni genom nya och bekanta stadsdelar. Ni avslutar utflykten på det söta lilla fiket med uteservering, dit du så gärna går när du har något att fira.

Passar till alla tillfällen: Damtoppar i alla stilar, för varje humör

Lördag kväll - det rätta tillfället att presentera din väninna för alla de människor som är viktiga för dig. Var kan man sitta och prata avslappnat bättre än på ett ställe med bra musik i bakgrunden och med en cocktail i handen? Ni träffar ett par kompisar på en chic bar som har live musik. Elegant och feminin i skinny jeans, high heels och en vattenfallstopp njuter du av den livliga musiken och den stilrena atmosfären i den lilla baren. De medryckande rytmerna bidrar till kvällens speciella stämning. Långt efter midnatt går ni två hemåt arm i arm - vilken dag!

Tänk att det redan har hunnit bli söndag. Idag är det dags för din väninna att åka hem. Efter en stor kopp kaffe och varma croissanter sitter ni tillsammans i köket, pratar om kvällen innan och sedan smider ni planer för dagen. En god väninna till dig har bjudit in dig till sitt galleri för att se en ung konstnärs utställning av bilder. Kultur är känns rätt en lugn söndag. En raffinerat skuren jerseytop till en stretchkjol och stövlar blir perfekt outfit för ett besök i det enkla lilla galleriet. Ni betraktar de ovanliga bilderna länge och strosar sedan hem fulla av nya intryck. När ni är hemma igen är det dags för din väninna att packa väskan igen. På väg till tågstationen i en avslappnad henley-shirt, chinos och sneaker har ni ännu lite tid kvar att prata om den gamla goda tiden Du kramar om henne ordentligt, vinkar länge och bestämmer dig: Om några veckor är det din tur att hälsa på henne.

Visa fler...
Visa mindre...