new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare
9469-image-lookbook-w-style-check-colorful

Colorful

Just add color!

Tycker du att världen kan behöva en liten färgklick? I så fall kommer du älska dessa outfits: Hylla din feminina sida med lysande färger, mönster och böljande tyger. Inte konstigt om dina väninnor kommer att överösa dig med komplimanger!

Du kommer att älska dessa outfits

9469-image-lookbook-w-style-check-casual

Casual

Take it easy

Har vi rätt om vi antar att du är typen som gillar en bekväm och okomplicerad stil? Tillhör mångsidiga basplagg, stilren design och populära denimtyg din standardgarderob? Vår också! Ta en titt på vårt utbud av outfits precis i din smak.

För dig

9469-image-lookbook-w-style-check-classic

Classic

Moderna klassiker

Modern eller elegant? Både och, om du får bestämma! Äkta lyx återfinns i de små sakerna. Det är inte alls svårt att sätta ihop en modern look med basplagg av hög kvalitet, moderna passformer och statement accessoarer.

Hitta dina favoriter

9469-image-lookbook-w-style-check-urben

Urban

Girl and the City

Du prioriterar en individuell stil – du älskar ju urban streetstyle och skapar gärna egna trender, så länge du inte behöver kompromissa bort kvalitet och hållbarhet. Hursa? Du vill dela din #OOTD med dina väninnor? Vårt stylingteam har redan förberett något!

Nya trendplagg för dig

  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)