Uppspelning

Vår höst/vinterkollektion 2021 handlar om frihet och nya perspektiv. Om att varva ner och ha en positiv inställning till framtiden. Fylld av hopp. Fylld av glädje. Fylld av positivitet. Lyft blicken och se hur molnen rör sig. Det är vår omvärld som räknas. Ett liv i samklang med naturen tillsammans med en positiv livsstil sitter djupt rotat i vårt DNA ända sedan vi startade vår verksamhet 1968 i Kalifornien.

Det var då som allt började i form av en kärlekshistoria mellan två idealister, nämligen våra grundare Susie och Doug. Med en sann pionjäranda lade de verkligen grunden för ett ansvarsfullt och hållbart mode, långt innan detta kom att bli ett trendbegrepp. För oss är detta begrepp så självklart, att vi knappast behöver orda särskilt mycket om det. Hållbarhet har alltid stått i fokus för oss.
 

Mångsidiga plagg, hållbara material och mjukaste premiumull lägger grunden för bra vibbar. Hög kvalitet och multifunktion. Ansvarsfull design och hållbar produktion. Plagg som du alltid trivs och ser bra ut i.

Uppspelning


Explore. Wander. Wonder. Vi vill återigen kunna bli hänförda och upptäcka världen. Vår kollektion handlar om fulladdad energi och äventyrslusta.

Mångsidiga, hållbara plagg i hoppfull anda. Vi kan knappt bärga oss att få upptäcka allt nytt.
It’s an attitude. It’s a feeling.
It’s a sense of wonder.


Uppspelning

Du förstår säkert vad vi menar? Idag bestämmer vi morgondagens framtid. En molnfri sådan!