SPRING SUMMER 2022

Uppspelning

Låt sommarens energi fylla dig med glädje. Naturen står i full blom, solen laddar återigen själens batterier och starka färger ger dig ny kraft. Låt dig inspireras av vår nya kollektion och gläd dig åt härliga sommarstunder fulla av skratt, glädje och kärlek.

Denna perfekta överdel är ett måste varje sommar. Du vet redan att den är gjord i skönaste, mjukaste ekobomull, har en ledig passform som är snygg till allt och en färg som får dig att stråla. Och det bästa av allt: Vi har en hel kollektion av den.


Inget passar bättre till en blå sommarhimmel än våra lätta jeans. Våra fits och tvättar är dessutom inte bara trendiga, utan även ett statement för hållbarhet.

Stilfulla, men ändå enkla. Våra nyinkomna artiklar med avslappnade, urbana vibbar och tydliga linjer är perfekta när du ledigt och obekymrat upplever de allra första sommardagarna.


BEHIND THE SCENES


Vi har många bollar i luften under sommaren 2022. En ny kampanj. Tidsenlig. Positiv. Modig. Starka bilder, producerade i Esprit Studio, fångar sommarkänslan. Här får du en exklusiv blick bakom kulisserna.