Uppspelning

Vi vill gärna presentera någon för dig. Delfinen Joy är den senaste medlemmen i ESPRIT Family och den förmedlar vår positiva anda på ett perfekt sätt. Varför en delfin? Delfiner är glada, intuitiva, förknippas med vänlighet och intelligens och har den här oemotståndliga lekfullheten, som får alla att dra på smilbanden. Kort sagt: Det är svårt att vara på dåligt humör när det finns en delfin i närheten. Speciellt om delfinen heter Joy!

Joy gör sin första, stilsäkra entré i vår aktuella kapselkollektion Dolphin Tennis Club, som på ett nytt sätt tolkar klassiska tennisplagg som tenniströjor, plisserade kjolar och klänningar och som visar sig på planhalvan i många strålande färger som azalearosa, lysande orange och glatt grönt. Oavsett om du plockar fram tennisracketen eller inte, kommer den här lediga, sportklädesinspirerade kollektionen att påminna dig om att möta varje dag utan bekymmer och med stor kreativitet. Dolphin Tennis Club-kollektionen finns bara tillgänglig online.

EN KÄRLEKSFÖRKLARING


Från och med nu kommer Joy att regelbundet dyka upp i diskreta logor eller på märken, som ett tecken på hur mycket vi värdesätter människorna och vår planet. För vårt varumärke, är Joy en motivation att fortsätta på vår väg mot ett mer miljövänligt och hållbart mode. Inspirationskällan är den nästan helt försvunna rosa delfinen, som nu tack vare den renare miljön äntligen har börjat visa sig i vattnen runt Hongkong igen. Stay tuned for more!