new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Stringtrosor från Esprit

Även om stringtrosan som klädesplagg har varit känt i flera hundra år - hos oss är den relativt ny. Med elegans och raffinemang har den lilla, fina trosan tagit våra hjärtan med storm. Mjuka och feminina med spets, förföriska i transparent tyll eller alldeles diskreta i smekande mikrofiberkvalitet. Stringtrosor finns i alla stilar och anpassar sig till varje outfit på ett underbart sätt. De erbjuder diskret komfort under ett par tajta byxor, en kjol eller en klänning. De ser till att vi alltid känner oss så där alldeles speciellt feminina och bekväma i oss själva. Effektfullt men ändå tillbakahållen - de här egenskaperna gör stringtrosan till en favorit varje dag.

Förförisk spets och mjuka, dekorativa detaljer förenade med silkeslen komfort

Flyg och hotell är bokade - ännu en helg och sedan åker du och din bästa väninna till New York för uppleva den fascinerande stadens alla olika facetter. Musik och konstgallerier, sevärdheter och attraktioner, restauranger och barer - och självklart shopping och upptäcktsfärder genom de trendigaste kvarteren.

På söndagskvällen innan resan sitter du och din väninna med ett glas Prosecco och thai-mat i ditt sovrum framför en nära inpå rensad garderob. I vänster hand håller du en lekfull stringtrosa med färgglatt tryckmönster, i den högra handen en elegant,cremefärgadhöftstringtrosa. Ni har diskuterat det bästa klädvalet för The Big Apple i timmar. Vilken outfit passar bäst i metropolen? Hur kommer vädret att bli? Vad behöver du och vad har du ändå tänkt köpa? För enkelhetens skull har ni börjat med valet av underkläder. De måste vara feminina och bekväma och passa till alla dina looks. De måste vara individuella och ha något speciellt. Precis så som staden ni ska besöka. Medan du packar ner höftstringtrosan som passar perfekt till dina nya coloured skinny- jeans, har din väninna upptäckt din jerseyklänning med snyggt snitt - den måste absolut med ner i väskan. En silkeslen svart stringtanga och en passande bygel-bh följer också med ner i väskan som diskreta och eleganta underkläder till jerseyklänningen.

Söt eller sexig, sportig eller elegant - stringtrosor i alla stilar

Det börjar bli sent och glädjen över resan blir bara större och större. Ni skrattar och planerar de kommande dagarna in i minsta detalj, medan ytterligare klädesplagg, underkläder och skor kollas och det avgörs om de ska få följa med eller inte. Din väninna, som redan har tagit med sig sin färdigpackade resväska, börjar packar ur allt igen, så att du kan göra din bedömning: Ska hon ha svarta, glänsande treggings och en vattenfallstopp tillsammans med en transparent stringtrosa eller den helt vita, diskreta, andningsaktiva stringtrosan i mikrofiber? Du inspireras av din väninnas val och packar också ner två fina mikro- stringtrosor - på det långa flyget eller under shoppingdagar står bekvämlighet högst på listan. För att få rätt stämning sätter din väninna på en cd-skiva med en hipp singer-songwriter ifrån New York. Hon får syn på den röda stretchklänningen som du bara har haft på dig en gång. Tillsammans med de höga stövlarna vore klänningen den perfekta looken för ett av New Yorks gallerier eller för en kväll i en bar. Utan att tveka lägger hon ner klänningen, stövlarna och en elegant string med spets och en passande push up-bh i väskan. Med ett nyfyllt glas Prosecco kommer din väninna dansandes mot dig med reseguiden i handen och frågar om du hellre vill gå till Central Park eller China Town första dagen. Utan att vänta på ditt svar drar hon fram en söt stringtrosa i tyll och en stringtanga med fina dekorativa detaljer ur din väska - vilken av de två skulle kunna vara det bättre valet för en nattlig tur genom New Yorks Meatpacking District? Du sätter i halsen av skratt, tittar på din väninna och sedan ut genom fönstret. Bestämt drar du igen kedjan på din väska - ute har det redan hunnit bli mörkt. Om två timmar går ditt flyg.

Visa fler...
Visa mindre...