new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tillbehör för badrum från Esprit

Badrummet är oftast det första vi går in i på morgonen och det sista vi lämnar på kvällen. Ett badrum med rätt tillbehör kan bli till en riktigt spa-oas, där vi gärna spenderar tid, stylar och återhämtar oss. Saker som tandborstmuggar och tvålpumpar i underbart material och elegant design kan ge varje badrum ett lyft. En badrumsmatta med lång lugg och trendiga färger, moderna, handdukar i stonewashed-look med matchande tvättlapp och en alldeles personlig favoritbadrock i mjuk bomullsfrotté ser till att våra badrum blir till en helt underbar spa-upplevelse - varför inte varje dag?

Utrymme för avkoppling med snygga badrumstillbehör

Det är knappt man tror att det är sant: Din syster har, efter ett oändligt sökande, äntligen hittat en lägenhet. Eftersom hon alltid har beundrat din känsla för inredning och design, ber hon dig om hjälp med att inreda och utforma den nya lägenheten efter flytten. Redan flera dagar i förväg funderar du på vad du skulle kunna ge henne i inflyttningspresent. Då kommer du ihåg sist hon var hemma hos dig över en helg och hur hon efter att ha legat en lång stund i badkaret, kom ut ur badrummet med en randig badrock och sa att hon sällan sett ett badrum med en sådan avkopplande och samtidigt elegant atmosfär som ditt badrum. Du blev glad över komplimangen, eftersom ditt badrum är en alldeles speciell plats för dig, där du efter en jobbig dag gärna unnar dig ett bad med levande ljus. Ditt badrums enkla, rena och moderna stämning har du kompletterat med en tvålpump, tandborsthållare och ytterligare badrumstillbehör i massivt stengods i varma sandtoner. Det ger ditt badrum en avkopplande atmosfär. De mysiga frottéhanddukarna och badrumsmattans färger matchar den övriga inredningen och gör ditt badrum till din egna harmoniska tillflyktsort. Du har bestämt dig: Du ska ge din syster tillbehör till hennes nya badrum.

Tillbehör för badrummet - det är de små detaljerna som sätter pricken över i:et

När du kommer blir din syster jätteglad att se dig och ni kramar om varandra. Påsen med presenterna ställer du obemärkt vid garderoben. Först är det dags att jobba: Tillsammans ställer ni om möbler, skojar och skrattar och möblerar om på nytt, tills ni slutligen är nöjda med resultatet och alldeles utmattade. När din syster går ner till den asiatiska restaurangen runt hörnet för att hämta sushi till den välförtjänta middagen, börjar du förbereda din överraskning. I badrummet sprider du ut de beige-färgade badrumstillbehören i matt, rostfritt stål. På handfatets kant lägger du en elegant, rund tvålkopp och i den en underbart doftande olivoljetjvål. På hyllan över tvättfatet ställer du en elegant tandborsthållare och en mugg i rostfritt stål med lock för de småsaker som din syster annars gärna lägger överallt på den lilla hyllan. Som särskilt blickfång har du även köpt värmeljushållare i en beige läderimitation som kompletterar de övriga badtillbehören och ger badrummet ett stämningsfullt ljus. På badkarskanten ställer du sedan några stora ljus i glas innan du tappar upp ett varmt, skummande bad med en avkopplande doft av lavendel. På pallen bredvid badkaret lägger du en fluffig frottékimono och broderade handdukar. När din syster kommer tillbaka för du in henne i badrummet med förbundna ögon. Din syster blir jätteglad och slänger sig om halsen på dig som tack, för nu kan hon äntligen slänga bort den tandborstmuggen i färgat plast och den stora söderhavsmusslan som sedan flera år tillbaka har fungerat som tvålkopp. Överraskningen är lyckad och efter att din syster kommer ut ur badkaret igen unnar ni er den utsökta sushin och skålar med vitt vin för den nystylade lägenheten.

Visa fler...
Visa mindre...