new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kökstillbehör från Esprit

Våra kök är full av liv: tillsammans med familj och vänner njuter vi lika mycket av långa matlagningssessions som läckra måltider. Snygga tillbehör till köket ser till att alla våra kreativa rätter också serveras i rätt stämning: färgglada tallrikar, originella underlägg och eleganta löpare kan anpassas till vår individuella dekostil så att köket blir till vårt hems medelpunkt.

Tillbehör till köket uppfyller alla designer-önskemål

Tidigt på fredag eftermiddag får du ett sms av din väninna. Efter många veckors letande efter en lägenhet, samtal med mäklare och letande på internet har hon äntligen hittat en ny lägenhet. För den planerade inflyttningsfesten den kommande helgen behöver din väninna någon som hjälper till - det är klart att du och många andra väninnor hjälper henne med förberedelserna. På lördagsmorgonen går ni därför först och främst och handlar. Den här gången är inte de trendiga butikerna i city ert mål, utan istället en stormarknad. Med allt som behövs för ett lyckat party bär det av hem till din väninna igen: Väl hemma i den nya lägenheten är det först dags för en omfattande lägenhetsvisning för dig och de andra väninnorna. Efter visningen samlas alla i det rymliga köket, helt klart att det här är lägenhetens medelpunkt. Tillsammans diskuterar ni buffén - var och en av er tillför sina egna, individuella tips och idéer och er nyinflyttade väninna tar över rollen som projektledare. I ett rutigt förkläde bläddrar hon bland recepten och assisterar där det behövs hjälp. Förutom det, serverar hon också starkt kaffe i färgglada, randiga koppar för att alla ska vara pigga inför festen. Du tar hand om dukningen. Varje plats får ett originellt underlägg ibambu i mörkblå ton. Därunder ligger en jaquard-löpare med dekorativt mönster som blir till en underbar kontrast. För att ge partyt en festlig stämning, dekorerar du bordet med olika levande ljus.

Kökstillbehör: Mångsidigt, funktionellt och stylish

Precis när du har blivit färdig kommer din väninna in i vardagsrummet, klädd i förkläde med matchande grytlappar och med en ångande gratängform i båda händerna. Den underbara doften av olika rätter sprids i hela lägenheten. På ett vips har ni dukat buffébordet. Alla tycker att det blir väldigt lyckat - Din väninna vill absolut att ni ska ta ett gruppfoto framför det fina buffébordet. Med mycket skratt ställer ni er framför skålarna och formarna som dignar av läckra rätter för det gemensamma gruppfotot. Din väninna lovar att skicka fotot till er alla. Det sista fotot har precis knäppts, när de första gästerna ringer på dörren. Allt fler gäster kommer - alla berömmer den fantastiska buffén. Det blir en fantastisk kväll, som alla gärna kommer att minnas. En vän hade en särskilt bra idé: Med en polaroidkamera tar han kort som han sedan hänger upp på kylskåpet. Så småningom går den underbara kvällen mot sitt slut. När alla vännerna gått hem och festen är slut för länge sen, börjar ni städa upp. Din väninna delar ut kökshanddukar i olika mönster så att alla kan hjälpa till att torka disken. Efter att ni har städat undan allt igen och din väninna en sista gång kramar om er allihop finns inga spår kvar av festen - förutom fotona på kylskåpet.

Visa fler...
Visa mindre...