new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Tillbehör till vardagsrummet från Esprit

Vardagsrummet är kanske det viktigaste rummet i våra hem. Här njuter vi av avkopplande stunder med en bra bok och kommer till ro efter en utmanande dag på jobbet. Dekorativt, mönstrade kuddöverdrag, mattor i vintage-look och fluffiga täcken i bomullsblandning är accessoarer för en avslappnad må-bra-atmosfär i hemmets lugna vrå. Här gäller framför allt: Det är detaljerna som gör vårt vardagsrum så unikt.

Tillbehör till vardagsrummet utstrålar individualitet och kreativitet.

Dagen kunde inte börja bättre - när du drar isär dina blommönstrade gardiner ler en strålande morgon emot dig. Och pricken över i:et: Idag är det din födelsedag. Du har planerat ett stort party - med vänner, familj och alla människor som står dig nära. Innan du störtar dig in i förberedelserna behöver du en rejäl födelsedagsfrukost: Varma croissanter, färskpressad apelsinjuice och en ångande kopp kaffe. Du njuter av frukosten och stryker lätt med din bara fot över den mjuka mattan med lång lugg. När du dukar av bordet, ringer det på dörren. Din granne är den första som gratulerar dig på födelsedagen. De senaste åren har hon blivit en god väninna - självklart kommer hon och hjälper dig med förberedelserna idag. Tillsammans dekorerar ni bordet. Modernt designade ljusstakar ger en mysig stämning - det flimrande skenet skapar inspirerande skuggspel på din rosa tapet. Tillsammans börjar ni baka olika kakor. Medan du vispar ägg och mjölk och rör om ordentligt i smeten, skiner solen genom dina skira gardiner med hällor - ett perfekt födelsedagsväder.

Särskilt tillbehör till vardagsrummet ger vårt hem det där lilla extra

På eftermiddagen är det dags: Efter att det ringer på dörren för första gången och du går och öppnar, tar det nästan en timme innan du stänger den igen. Dina nära och kära har med sig livsglädje, hjärtliga skratt och många presenter. Mest glad blir du över den färgglada träramen som du får av din syster. Hon har ramat in ett av sina älsklingsfoton: Ni båda på en strand med stora glasstrutar. I bakgrunden en strålande blå himmel och ett turkosfärgat hav. Din bästa väninna hittar snabbt den bästa platsen till det inramade fotot. Efter att du har välkomnat alla, sätter ni er vid det bordet i massiv ek och provar tårtorna. Bäst smakar morotskakan med söta marsipan-morötter ovanpå. Din granne kastar en leende blick mot dig - ert team-work har verkligen lönat sig. Lite senare föreslår din pappa att ni ska ta en promenad i skogen i närheten. Lövens höstfärger ger naturen en sådan underbar utstrålning. Du för livliga samtal med dina vänner och din familj - tillsammans med de här människorna kan du koppla av bäst. Din tvååriga systerson får alla att falla i skratt när han försiktigt undersöker en jordhög som en mullvad har kastat upp, tappar balansen och med ett förvånat ansiktsuttryck landar på stjärten. När ni kommer hem igen säger de flesta hejdå. Men din väninna stannar kvar och hjälper dig med att röja undan. Mycket senare på kvällen sitter nu bara din granne kvar i soffan mellan de originellt mönstrade jaquardkuddarna. Insvepta i stickade filtar och med ett glas rödvin var, ger ni födelsedagskalaset högsta betyg. Det bästa har ni sparat till sist: Två stora bitar morotskaka.

Visa fler...
Visa mindre...