new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Longsleeves för honom från Esprit

Långärmade t-shirts för honom är så mycket mer än bara bekväma. De är mångsidiga basics som lika bra kan följa med en dag hemma som till en fotbollsmatch i parken eller till kontorsvardagen. En enkel, långärmad shirt till avslappnade chinos eller en longsleeve med polokrage under en mörk kavaj - den långärmade varianten av den klassiska herr-t-shirten är ytterst föränderlig även vad det gäller material och snitt. Krage, knappar, muddar eller luva. Allt är möjligt - och som gjort för en tuff, vardaglig stil.

Longsleeves - mångsidiga stilar, mångsidiga kombinationsmöjligheter

Din flytt har du planerat länge och idag är det dags - med allt du äger bär det av till en ny stad. Och det är klart att dina bästa vänner kommer och hjälper till. Tidigt på morgonen sitter du klädd i bomulls-longsleeve och vintage- jeans på de packade flyttkartongerna i den nästan tomma lägenheten och väntar tillsammans med din bästa vän och en jobbarkompis på att lastbilen ska komma. Med en kopp kaffe i handen går du i tankarna igenom hur du på bästa sätt kan stuva in kartongerna i lastbilen. Du hör att någon tutar nere på gatan och som på kommando hoppar ni upp alla tre - Hyrbilen har kommit. Nu kan ni sätta igång: Utan mycket snack tar du och din kollega den gamla skinnsoffan, medan din vän tar väggarna till ditt klädskåp. Precis när ni kommer ut med de första sakerna genom dörren, öppnar din vän som har kommit med lastbilen bakdörrarna inifrån. Han ler brett och börjar direkt att kavla upp ärmarna på sin Henley-shirt.

De kommande timmarna springer ni som galningar ner med kartonger och möbler. Din kollega som tog hand om de tunga kartongerna med böcker, kommer nu upp för de tre trapporna för fjärde gången och byter snabbt sin långärmade layer- shirt till en av dina bomull t-shirts- Som tur var hade ni inte burit ner väskorna med kläder i bilen än. Med teamwork och gott humör går allt som på räls, så att ni redan vid 12-tiden är redo för att åka. Men innan det bär av är det dags för en förstärkning. Din bästa vän stryker bort dammet från hans ribbade jersey-longsleeve och ger sig iväg för att hämta upp de beställda pizzorna. En sista gång sitter ni i den nu helt tomma lägenheten tillsammans, äter och låter de många roliga minnena av händelser som ni förknippar med lägenheten passera revy. Men snabbt har du fått nog av sentimentaliteten - Pizzakartongerna är tomma och det är dags att bryta upp. Du tackar din kollega för hjälpen och tillsammans med dina båda vänner hoppar du in i lastbilen. Ni har en resa på två timmar framför er. Det är knappt man tror att det är sant, men lastbilen har faktiskt en kassettbandspelare och din vän stoppar i sitt favoritkassettband. Med en konstig blandning av förtrogenhet och glad förväntan åker ni ut på motorvägen.

Bekvämt med en markant touch - långärmade shirts för honom

Under skenet av den sena eftermiddagssolen kör ni på den trädkantade sidogatan där din nya lägenhet ligger. Du parkerar utanför huset och börjar direkt med att packa ur bilen. Kartonger, isärtagna möbler, din älsklingsfåtölj och väskor med kläder och skor - Snabbt är allt på plats på andra våningen och i alla fall på ett ungefär ligger nu sakerna i rätt rum. Medan den ena av dina vänner får lov att duscha först, börjar du tillsammans med den andra vännen att sätta ihop sängen och garderoben. Snabbt och okomplicerat tar du fram rena kläder till dina vänner ur din väska för att kunna göraen liten avstickare till en av de små barerna som finns i kvarteret. Den ena får låna en v-ringad longsleeve och den andra tar en långärmad polo- shirt med en snygg knappslå. På bra humör och med ny energi bär det av och ni upptäcker snabbt en trevlig pub där ni sedan skålar för den framgångsrika dagen. När du långt senare den här kvällen går och lägger dig tänker du på vilken tur du har som har så bra vänner - samtidigt ser du fram emot allt det nya som ligger framför dig.

Visa fler...
Visa mindre...