new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrklockor från Esprit

Vi bär inte våra klockor som vi bär våra kläder. De är våra dagliga följeslagare som passar till varje outfit. Vi bär de inte som ett smycke - våra klockor har i högsta grad en funktion att fylla och de är en del av vår personlighet. En klassisk kronograf i rostfritt stål eller sportig, färgad, med armband i plast - varje man behöver en klocka som kompletterar hans stil och individualitet perfekt. Herrklockor från Esprit kombinerar hög kvalitet och utmärkande design som känns bra år efter år. Nästa vecka gifter sig din bästa vän och självklart ska du organisera svensexan. Men du känner absolut inte för att fixa en vanlig pubrunda åt din vän. Din ambition har väckts och du vill överraska honom med något alldeles särskilt. Tillsammans med en kompis som är snickare gestaltar du en modern friggebod i trä som ni ska bygga tillsammans i brudparets trädgård. På utsatt morgon överraskar du brudgummen vid dörren tillsammans med tre andra polare - Virke och verktyg, kaffe och en stor frukost har du också med dig. Det är en mild och solig dag - dags att ta itu med arbetet.

Pålitlig varje sekund och dag för dag, en del av din personlighet

Som arbetsledare för den ovanliga svensexan fördelar du verktyg och uppgifter. Du går igenom byggplanen steg för steg med dina vänner och sedan sätter ni igång med arbetet, fulla av energi. Du njuter av det gemensamma arbetet och den friska lukten av trädgård och trä. Det här är den perfekta kompensationen för den långa kontorsveckan. Det här är dina två sidor. Det är det här som gör livet så spännande. Även din klocka förenar de här motsatserna. Den markanta kronografen i metall med stilren, svart urtavla som du alltid har runt din handled är en klassiker med modern utstrålning. Den är absolut pålitlig utan att på något sätt bli tråkig. Din bästa vän har du känt sedan dagis och han har alltid varit med på alla äventyr. Det var ni som åkte på semester tillsammans för första gången. Det var ni som delade den första lägenheten. Och det var ni två som vågade er på ert första fallskärmshopp. Det spelar ingen roll om han är på kontoret eller här i trädgården och sågar plankor, han har alltid sin eleganta klocka i matt metall och läderarmband. Manlig, men diskret, tålig och precis så pålitlig som din vän själv. En annan gemensamm vän från gymnasietiden håller precis på med en sockel till friggeboden. Hans passion gäller all slags vattensport. Han simmar, dyker och seglar och tar sig gärna tid för långa skärgårdskappseglingar. Hans extremt lätta och flexibla klocka tillverkad i mjuk plast med härdat mineralglas är som skapad just för honom: Sportig, individuell och extrem. Den är en idealisk följeslagare i vardagen och i livets alla utmaningar.

Herrklockor - individuell design och kvalitet - made by Esprit

Den fjärde medlemmen i jobblaget som precis håller på att lasera träytor, är en kollega från den tiden då din vän hade sin egen agentur. Han är en begåvad grafisk formgivare som älskar serier och tecknade filmer. På sin fritid utformar han även seriefigurer. Som en speciell bröllopspsgåva har han förevigat det blivande bröllopsparet i en unik serietidning. Hans enkla, maskulina herrklocka i metall och färgat armband i plast har en speciell utrålning. Den kompletterar hans flashiga outfits perfekt. Den är en trendig och modig kontrast till basic styles. Den sista medlemmen i bygglaget under den här ovanliga svensexan är en gammal bekant som precis själv har öppnat ett galleri för unga konstnärer. Hans klocka, ett elegant och kvadratiskt herrur i metall, är enkel i sin form och samtidigt originell. Stilren och av högsta precision är den mycket speciell och återspeglar hans personliga stil på ett perfekt sätt. Oavsett hur olika era fem karaktärer och livshistorier är - ni har varit vänner jättelänge och ni jobbar tillsammans för att skapa något som kommer att vara en del av er vänskap. Något som kommer att ha ett särskilt värde för er i många, många år. Att uppskatta värdet av något speciellt - det är ett av motiven till att välja en herrklocka från Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...