new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Badkläder för honom från Esprit

Badmode för honom måste vara mer än sköna material: Badbyxor och badshorts måste motsvara vår stil med genomtänkta snitt och trendiga tryck. Det spelar ingen roll om det är enkla badbyxor, uppseendeväckande badshorts, tätt åtsittande badshorts eller coola bermudas - av badmode förväntar vi oss att det passar oss och att det håller för alla aktiviteter. För badkläder är sportkläder och på dem ställer vi höga krav, vare sig vi spelar beach-volleyball, slappar vid stranden eller simmar våra längder.

Sportig och snygg: Badmode för honom

På lördagsmorgnar spelar du och dina vänner egentligen alltid fotboll på den stora gräsplätten i parken, i alla väder. Men den här veckan gör ni ändå ett undantag: Ni har stämt träff i badhuset. Därför lämnar du dina sportshorts i garderoben idag och funderar snabbt över vad du behöver. När du letar efter dina badbyxor, råkar du hitta dina strand-shorts med det uppseendeväckande trycket som du hade med på din senaste badsemester. Du minns genast den varma sanden och det svalkande vattnet igen. Men idag packar du istället ner dina enkla, svarta badshorts, en handduk och duschkräm i din sportväska. Ni har stämt träff klockan 11 utanför simhallen, men som vanligt släntrar dina fotbollskamrater in en efter en. Du går in med ett par av dina vänner för att byta om, de andra kommer ju straxt. I omklädningsrummet märker en av dina vänner att han tyvärr glömt sina badbyxor. Ni skrattar, för han är bekant för sin glömska. Medan en annan polare går och frågar i kassan om han kan få låna eller köpa ett par badbyxor, går du och duschar. Den kalla duschen känns otroligt skön och piggar upp dig ordentligt. I simhallen är det visserligen lite kyligare än väntat, men när du simmar dina längder blir du snabbt varm i kroppen.

Precis din stil: Strand- och badkläder från Esprit

Av till snackar du lite med dina vänner, vissa uppehåller sig hellre vid bassängkanten än att simma längder. Två av dem övertalar badvakten att öppna hopptornet och snabbt bildas en lång kö framför stegen. Framför dig står två män i bermudas med uppseendeväckande tryck. De skojar högt och larvar sig. När det till slut är deras tur att bestämma sig om de ska hoppa från trean eller femman bestämmer de sig, plötsligt blygsamma, för trean. När du slutligen står på på femmans trampolin vandrar dina tankar till förra semestern igen, hur du stod på den höga klippan och såg ut över det turkosa havet och den otroligt vida horisonten. När du kommer upp ur det kyliga vattnet bestämmer du dig för att spendera nästa semester vid havet igen. Tills dess dröjer det ännu ett tag, men det är aldrig för tidigt att börja planera en semester. Och att se fram emot något är ju också en glädje i sig.

Visa fler...
Visa mindre...