new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrbyxor från Esprit

Vad gäller herrbyxor så har varje man sina helt personliga favoritbyxor i garderoben - med det är ändå ingen anledning till att inte vilja lära känna och uppskatta en mängd av andra snygga byxstilar. Herrbyxor är inte längre bara funktionella eller formella. De är markanta fashion-items som präglar vår stil och som vi känner oss bekväma i. Vi älskar denimjeans oförstörbara, tuffa charmen, snyggt skurna business-byxors enkla elegans och chinos avslappnade stil: Herrbyxor är som gjorda för oss.

Stilmångfald, från klassiskt till casual

Sedan ett år tillbaka driver du ett litet vinotek med en liten vinklubb och online försäljning. Med mycket arbete och engagemang har ditt individuella butikskoncept vid det här laget blivit till en riktig träffpunkt. Den här måndagen kommer du till din lilla lokal två timmar tidigare än vad du brukar och inväntar en stor leverans som ska komma under dagen. Iklädd bekväma 5-pocket-jeans och en v-ringad tröja går du igenom leveransen. Snabbt stuvar du undan lite saker i ett litet rum längst bak i lokalen som fungerar som lager. Två nya rödviner låter du stå framme för vinprovningen i ditt vinotek. Dagen med sin vanliga rytm av gäster som kommer och går. Du rådgiver, rekommenderar och pratar med stamkunder. Efter dagens slut, bär det snabbt av hemåt för att byta om. Du är bjuden till en god vän på middag i deras nya lägenhet. Iklädd ett par mörka bomullsbyxor och en lätt, randig skjorta tar du med dig ett par flaskor av det nya utsökta rödvinet och lite senare ringer du på din väns dörr. Tisdagen blir lugn och du har äntligen tid till inventeringen som borde ha gjorts sedan länge. I tuffa slim-fitchinos och en lätt finstickad sweater går du igenom hyllorna och hela lagret, noterar antal och gör en lista för nybeställningar. Senare på kvällen låter du en anställd ta över och småspringer hem för att ta en snabbdusch - om en timma ska du träffa ägaren till ett café i närheten. Hon anordnar regelbundet läskvällar och små konserter och för de här tillfällena vill hon gärna ha en leverans med särskilt fina viner från dig. Helt avslappnad i en snygg sweat-blazer och ett par byxor i lätt bomullsflanell sitter du tillsammans med ägarinnan vid ett runt bistrobord. Ni provar viner och planerar leveransens storlek.

Klä sig, må bra, se bra ut: Herrbyxor för alla tillfällen

På onsdagen har du en hel del att göra: På kvällen ska du ha en vinprovning med spanska viner i ditt vinotek och du ska hålla ett föredrag om nya ekologiska, produktionsmetoder. På bra och humör och klädd i rakt skurna manchesterbyxor och en enkel, enfärgad skjorta är du redan tidigt i lokalen. Hela dagen har du fullt upp med förberedelserna inför kvällen. Vinerna med ekologisk märkning har du passande nog tagit med i sortimentet. Ditt vinotek har stängt för att du ska kunna ta hand om din inbjudna gäster. Från den lilla restaurangen intill kommer ägaren över med plattor med tapas och bröd som du har beställt. Kort därefter tar du emot dina gäster, klädd i ett par avslappnade business-byxor i ullblandning till en mörk button-down skjorta. Det blir en underhållande kväll som fortsätter länge med det lilla sällskapet, även efter vinprovningen.

Som tur är öppnar din anställda vinoteket på torsdagar - du har ett möte med en mäklare som ska hjälpa dig med att hitta lämpliga lagerlokaler till dig. Det börjar blir trångt i det lilla, bakre rummet i din butik, speciellt om du ska leverera till större tillställningar och cateringföretag. I en elegant svart, business-byxa med stretch och en figursydd blazer kommer du in på mäklarens kontor. Ni diskuterar dina önskemål och idéer över en kopp kaffe. Han rekommenderar att du hyr ett rum i en stor lagerlokal och lovar att ge dig några förslag på lokaler i närheten redan under de närmaste dagarna. Med så lovande framtidsutsikter spenderar du resten av dagen i din butik på bästa humör. När det skymmer och du precis håller på att låsa dörren efter dig, kommer din bästa vän runt hörnet, klädd i sneakers, jeans i vintage- look och zip-hoodie. Han övertalar dig att följa med till en pub i närheten - ikväll visar de matchen som ditt favoritlag spelar. Du tvekar bara en sekund - Sova ut kan du göra i helgen.

Visa fler...
Visa mindre...