new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Chinos för honom från Esprit

Chinos är alltid trendiga, eftersom de alltid kan tolkas och kombineras på nytt. Ett par löst sittande chinos i casual-fit följer med oss på långa promenader, en enkel kostymbyxa i slim-fit med kavaj passar också bra till mötet. Förutom snitten varierar även materialen: Ett par chinos i tjock bomullstwill eller i mjuk manchester är robusta och följer med oss i åratal. Därtill en bred palett av trendiga färger som ser till att chinos för honom håller oss unga. Vi kan betona vår stil och oss själva genom att bära ett par skogsgröna chinos. Eller varför inte ett par coola, gråa chinos?

Vardaglig och chic: Chinos för honom

Det är fredag kväll, klockan är 17 - och du kan faktiskt påbörja din helg i tid. Ditt projekt blev färdigt i tid. I morse, klockan 10, höll du din presentation, klädd i en kavaj i fårull och smala chinos i mjuk tweed-optik. Du kan vara nöjd och kan utvilad förbereda dig inför de nya uppgifterna i lugn och ro. Men dessförinnan: Vila, koppla av och tanka ny energi. Vad vore då bättre än en helg i naturen? Din äldste och bäste vän och hans fru har bjudit in dig till deras semesterhus över helgen. Din vän hälsar med en riktig kram. Han bär en mörkblå stickad tröja till ett par tuffa manchesterbyxor som får dig att direkt hänga din business-kavaj i garderoben och byta den mot en bekväm cardigan. Eftersom hans fru ännu är och handlar inför helgen, visar din vän dig runt i lugn och ro. Huset är mysigt och utstrålar en ursprunglig känsla. Det ligger precis vid en stor sjö, omgivet av djupa skogar. Perfekt för en avslappnad helg. Efter en underbar middag spenderar ni kvällen tillsammans framför den öppna spisen och pratar länge med varandra. Nästa morgon vaknar du vid soluppgången, pigg och munter. I ett par chinos i bomullstwill och en grovstickad hoodie med dragkedja är du beredd för den planerade vandringen med din vän. Hans fru vill hellre stanna hemma, så ni två ger er av med smörgåsar och en termos med hett kaffe i packningen. Lite senare, på en utsiktsplats, njuter ni redan av de första solstrålarna som tränger igenom morgondimman och dricker rykande, färskt kaffe. Er vandring dröjer till kvällen och när ni kommer tillbaka till semesterhuset väntar en nylagad middag på er.

Chinos för honom tar fram det fina i oss

Nästa dag är en gemensam utflykt inklusive lunch på en exklusiv restaurang på andra sidan sjön planerad. I ett par chinos i mjuk flanell och en merino-cardigan känner du dig väl till mods, såväl på restaurangen som på promenaden vid sjön efteråt. Den underbara helgen lider redan mot sitt slut. Men på kvällen, framför den öppna spisen, bestämmer ni er för att från och med nu spendera mer helger tillsammans här vid sjön.

Visa fler...
Visa mindre...