new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrjeans från Esprit

Jeans är en klassiker och alltid vid vår sida. Precis som våra bästa vänner följer de med oss ända sedan tiden på dagis, genom tiden i skolan och genom hela livet. De är oskiljaktigt förbundna med vår personlighet och vår egen stil. Klassiska 5-pocket herrjeans eller slim fit, cool i robust dark denim eller trendig i smalt skurna jeans i coloured denim - Jeans ger oss oändliga möjligheter att om och om igen klä oss i nya, snygga outfits. Extremt olika, mångsidiga och absolut oersättliga: Så är våra bästa vänner - och så är även herrjeans.

Absoluta allrounders och helt klart längst fram i vårt klädskåp – Herrjeans

Dagen på kontoret börjar närma sig sitt slut. Medan du svarar på de sista mejlen för dagen och gör upp om möten för de kommande veckorna, vandrar din blick hela tiden mot klockan. Den här helgen ska du flyga till Barcelona med dina bästa vän. Du har känt de i många år och ni har en hel del historier som förbinder er - det finns ingen bättre vän att utforska en ny stad tillsammans med. Kontorsdörren går igen bakom och dig och framför dig ligger ett äventyr. Väl hemma har du bara tid för en snabbdusch och en liten matbit. Sedan packar du snabbt ner det viktigaste. Några trendiga skjortor och snygga vintage jeans är ett måste för ett besök i en modemetropol. Din bästa polare hämtar upp dig i taxi, och avslappnad i en weekend outfit med used jeans, sneaker och en zip hoodie i bomull bär det av till flygplatsen. Du är på bästa humör. Efter några timmars flyg och en ännu en tur i taxi kommer ni fram till hotellet mitt i det livliga området Gràcia. Trots att det redan är mörkt pulserar livet på gatorna. Din stämning är som på den gamla goda tiden. Upprymd och på bästa humör strövar ni på gatorna och hamnar på en liten klubb på en av sidogatorna. Med dina coloured denimjeans i bommullsstretch till en cool t-shirt smälter du perfekt in i den lilla barens unga atmosfär. Först sent på natten bär det av tillbaka till hotellet igen.

Classic denim, stretch eller trendiga färger - Jeans är lika mångsidiga som du själv

Nästa morgon börjar med en rejäl frukost, mycket kaffe och stora planer. Efter en några diskussioner bestämmer ni er för en utflykt till det gotiska kvarteret. I t-shirt och straight fit usedjeans strövar ni genom de små gatorna, förbi mäktiga katedraler och till sist tar ni er en lång lunch vid Plaça Reial. Vid ett litet bord mitt i den färgglada livliga röran på en av gatorna känns det som om tiden flyger förbi när ni sitter där och iakttar förbigående människor, pratar och skrattar. Det är redan eftermiddag när ni drar er tillbaka till hotellet. Av en slump ser ni att en restaurang firar invigning senare på kvällen: Skaldjur á la Spanien, livemusik och en drömlik takterrass - den perfekta planen för er sista kväll i stan. Ett kort stopp på hotellet, sedan är ni på väg ut igen. I snygg, randig skjorta till figursydda denim jeans med vaxad yta njuter ni fyra av den ljumma natten med fantastisk mat och äkta spansk musik. En kväll som du kommer att minnas länge, skapad för att fira er vänskap.

Sista dagen är dags att slappna av lite. Ni har hela förmiddagen på er och ni bestämmer er för att göra en utflykt till Playa de Sant Sebastià. I mörka 5-pocket jeans och en diskret v-ringad tröja i bomull vandrar du tillsammans med dina vänner längs med vattnet, halvsover sedan i den varma sanden och njuter av den friska havsbrisen. En litet tilltugg på en av de små tapas barerna vid promenaden, sedan är det dags att åka tillbaka till hotellet och senare till flygplatsen. Medan du iakttar hur landskapet under dig blir allt mindre, låter du de senaste dagarnas upplevelser passera revy. Och det är dags att planera nästa resa med dina vänner.

Visa fler...
Visa mindre...