new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrkostymer från Esprit

Kostymer och kavajer är de självklara klassikerna när det gäller formella outfits för kontoret och speciella tillfällen. Men vem säger att en klassiker inte kan få ett nytt utseende? I manchester eller i stickad stil, snyggt snitt och i kombination med en cardigan, jeans eller chinos - herrkavajer blir till riktiga must-haves för en bekväm casual style med personlig touch. Det är dags att unna vår business outfit lite omväxling - med högkvalitativa kostymer och kavajer för män som dessutom sitter perfekt och låter sig kombineras på nytt med olika accessoarer. Formal wear, det är som gjort för oss.

Formell stil med avslappnad touch: Business wear, så som vi vill ha det

Måndag börjar tidigt. Efter ett snabbt pass på gymmet går du direkt till jobbet. För helgen är en tvådagars business tripp till Berlin inplanerad, så du har en hel del att förbereda. I diskret slim fit kostym i wool blend till en randig bomullsskjorta med fina ränder sitter du tillsammans med det lilla teamet. Ni håller på att arbeta fram en gemensam presentation och ni planerar veckan. En middag på den thailändska restaurangen runt hörnet låter veckans första dag klinga ut. På tisdag har du inte så mycket tid att fila på presentationen. Större delen av dagen är planerad för ett externt möte med en kund för att diskutera ett nytt projekt. Iklädd mörk, figursydd blazer i ullmix med ett par byxor i regular fit kommer du fram till kundens kontor. Du tillbringar resten av dagen med utförliga briefings och projektplanering. På lunchen har du ändå en liten stund för att ringa till din bästa vän: Han ska fira sin födelsedag på er favoritbar ikväll. Er favoritbar är en flott jazzbar. Det är ett speciellt tillfälle - den perfekta atmosfären för en casual-formell style. I ljus blazer i college- stil, kombinerad med dark denim jeans och boots, blir det en lång och trevlig kväll med live musik och många skratt.

Denim, manchester och stickat: Herrkavajer i modern casual look

Onsdag är dagen då ni förbereder det sista. Inga kundmöten - idag börjar arbetsdagen avslappnat i en smalt skuren blazer i bomull, kontrastrikt kombinerat med coloured jeans. Gemensamt med teamet går du igenom den färdiga presentationens detaljer. Över en telefonkonferens diskuterar du de två kommande dagarnas dagordning. Sent på eftermiddagen kollar du igenom flyg- och hotellbokningen en gång till innan du tar en lång joggingrunda genom parken. Väldigt tidigt på torsdag morgon stiger du på planet. Klockan 10 hälsas du och två kollegor välkomna i de kontorslokaler som er affärspartner hyr i det chica kvarteret Mitte. Lämpligt för det formella tillfället har du på dig en diskret bomullsblazer med mörka slim fit kostymbyxor och klassiska läderskor. Den eleganta kombinationen sitter löst och bekvämt, även om dagens första möte tar hela dagen i anspråk. Först sent på eftermiddagen checkar ni in på hotellet. Efter en snabbdusch bär det av för att träffa en gammal vän. Hon har bott i Berlin länge, så ni ses inte så ofta. I vintage look med en smalt skuren manchester blazer över en v-ringad tröja och ett par bomullsbyxor sitter du länge tillsammans med din väninna på en liten restaurang och berättar om allt nytt som har hänt de senaste månaderna. Efter att du har lärt känna dina nya affärspartners under det första mötet under gårdagen, blir fredagen ett mycket konstruktivt utbyte med långa, intensiva samtal. Klassisk och ändå modern, i en svart kostym med stretchkomfort, tillbringar du hela dagen tillsammans med de andra. Ni arbetar med att skapa ett koncept för ett framtida samarbete. Det är redan sent på kvällen när du och dina kollegor tar avsked. Ni har många, nya intryck med er hem. Den kommande veckan kommer att bjuda på mycket nytt - du är fast besluten om att ta tillvara på alla chanser.

Visa fler...
Visa mindre...