new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Herrskjortor från Esprit

Inget är så basic och samtidigt så markant som en klassisk herrskjorta. Det finns väl ändå inget annat plagg som på så enkelt sätt gör oss attraktiva och samtidigt får oss att känna oss bra på ett sådant naturligt sätt? Herrskjortors stiliga mångfald erbjuder en perfekt outfit till varje tillfälle: Oavsett om det handlar om en button-down skjorta till ljusa chinos, halvhöga skor eller en rutig skjorta med used jeans och sneakers, eller en smal bomullsskjorta till ett par businessbyxor - allt är möjligt, om och om igen. Ditt personliga favoritsnitt, den perfekta passformen, lång eller kortärm, förstärkt krage eller bröstficka. Det är bara du som bestämmer vad som är rätt för dig. Alla de här möjligheterna och många, många fler gör herrskjortan till ett mode must-have för varje man - i alla variationer, från trendig till formell.

Skjortor - Avslappnad business stil och snygg vardagslook

New Yorks skyline ser fantastisk ut. Speciellt den här klara hösteftermiddagen då Central Park blir till en färgklick i det gråa havet av hus. Du är fortfarande klädd i din business outfit som i dag består av en bomullskjorta och en elegant kavaj. Du står på Empire State Buildings utsiktsplattform och njuter av den otroliga utsikten. Du har varit i den här underbara metropolen i en vecka och nu är det inte länge kvar tills du ska åka hem igen. Men nu unnar du dig det här speciella ögonblicket, för att fira de framgångsrika förhandlingarna. Det är din näst sista dag i New York och i kväll ska du gå ut och äta med en företrädare för det amerikanska partnerföretaget. Elegant och avslappnad, iklädd en smalt skuren two-tone skjorta och svarta businessbyxor sitter ni på en trendig fiskrestaurang på Upper East Side. Du har beställt in grillad svärdfisk och den smakar utsökt. I den trendiga atmosfären diskuterar ni de sista detaljerna. Din affärspartner är precis lika nöjd som du med samarbetets resultat. När allt nödvändiga har diskuterats, kan ni gå över till lite small talk. Din affärspartner bjuder dig spontant att följa med att se New York Giants match tillsammans med hans son. American football på de bästa platserna - den här möjligheten måste tas vara på. Med hjälp av allt som står på det kvadratiska träbordet, förklarar din affärspartner de viktigaste spelreglerna för dig innan det är dags att gå hem. När du sedan nästa dag, klädd i randig skjorta och chinos sitter mitt i den jublande publiken, märker du att gårdagens taktiklektion faktiskt var till stor hjälp. Ivrigt följer du de tuffa tacklingarna och de smarta passningarna och låter din affärspartner då och då förklara spelets taktik. En sista touch down kommer precis i slutsekunden och tillsammans med alla andra i publiken sträcker du armarna i höjden och jublar högt. Det är sent på eftermiddagen när din din affärspartner tar avsked med ett fast handslag. Han ber dig hälsa till dina kollegor där hemma och lämnar sedan av dig vid ditt hotell. Väl uppe på rummet har du tid för en snabbdusch och sedan promenerar du, klädd i stretchskjorta och slim fit- jeans, genom de livliga gatorna i kvarteret. Den här kvällen går du omkring i staden tills det blir helt mörkt och de oräkneliga lamporna och neonskyltarna lyser upp staden. Det tillsammans med stadens aldrig sinande buller utgör den så typiska New York kulissen.

Tuff, casual, cool - Herrskjortor är med på varje stil

Din sista dag i The Big Apple har börjat. Du startar dagen med en lång promenad genom Battery Park. Helt casual i en mjuk flanellskjorta, zip- hoodie och mörka denim- jeans andas du in den klara, kyliga luften och ser en sista gång mot Frihetsgudinnan. Sedan är det dags att packa väskan. Du är nästan redan färdig att åka och står i hotellets lobby, iklädd en lös, strykfri bomullskjorta och stretchbyxor när du plötsligt får ett mms med en typisk New York hot- dog- försäljare. Din affärspartner är endast ett par gator bort och rekommenderar dig, innan du åker, att absolut ta en legendarisk hot- dog hos den här korvgubben. Med din resväska i högsta hugg småspringer du genom en liten park och snabbt når du ditt mål. På några sekunder har du fått din klassiska hot- dog i handen - och det stämmer, det lönade sig verkligen att prova en. När du sedan sitter i taxin på väg mot flygplatsen låter du den ovanliga veckan passera revy ännu en gång och du ser fram emot nästa besök i den här fantastiska staden.

Visa fler...
Visa mindre...