new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Pikéshirt från Esprit

Pikétröjan är ett beprövat plagg i nästan varje mans garderob - eftersom den är sportig och stylish, går att kombinera på många olika sätt och inte minst eftersom den helt enkelt ser bra ut. Det klassiska snittet, i många olika variationer och färger gör herrpikétröjor till en allroundtalang som man kan ha på sig när man sportar, under en blazer eller när man är ledig på helgen. Enkel och basic i tålig bomull, elegant och smalt skuren för formella outfits eller lite glänsande i fin jersey - pikétröjor för honom har många ansikten och något att erbjuda till varje outfit.

Pikétröjor för honom: Klassiskt sportiga och alltid trendiga

Att gå upp den här måndagsmorgonen känns särskilt svårt, även om solen skiner från en klarblå himmel utanför fönstret - den här helgen var alldeles för kort och nu är du egentligen redan försenad. Du behöver i alla fall en snabbdusch för att vakna till ordentligt. Du tar på dig en lätt blazer över den enkla, gråa pikétröjan och sedan är det dags att sticka iväg. Du tittar lite avundsjukt på människorna som sitter på uteserveringarna och dricker kaffe och de som strosar hem med en påse full av färska frallor. När du går runt hörnet, möter du din kollega. Jackan i ullblandning bär han avslappnat över ena axeln. Klädd i en cardigan och en pikétröja, där kragen har en annan färg, grinar han mot dig och berättar att ett rör har gått sönder i en av de övre våningarna på kontoret och att allt står under vatten. Deadline eller inte - den här dagen är du tvingad till att ta ledigt! Du försöker fortfarande smälta nyheten när din telefon ringer och din chef meddelar dig om det du redan hört av din kollega: Alla deadlines skjuts upp till imorgon. En oväntad ledig dag väntar på dig - vad ska du göra nu? Först sätter du dig tillsammans med din kollega på ett av caféerna och beställer in starkt kaffe och croissanter. Ni njuter av solen och smider planer för resten av dagen.

Din bästa vän måste naturligtvis jobba idag, men vem säger att han inte har gjort sig förtjänt av lite omväxling på lunchrasten? Efter en rejäl frukost bestämmer du en träff med din kollega ett par timmar senare i parken. Sedan strövar du över marknaden,fullastad bär det av hemåt igen för att hämta några saker. Du måste snabba dig på för att komma i tid till din väns kontor. I sneakers, sweat-pants och en piké longsleeve, en stor sportväska över axeln och en fotboll under armen väntar du på honom nere på gatan. Han hinner inte knappt med en frågande blick när han kommer ut ur dörren - du ger honom ett par sweat-pants och en sportig, jersey-pikétröja direkt. Nu är det dags för en lunch med fotbollsmatch och picknick.

Från avslappnat till elegant: en pikéshirt, hundra looks

När ni kommer till parken väntar din kollega redan, klädd i shirt och en basic-pikétröja under en tröja med dragkedja och luva. Han har också med sig en vän så att lagen är kompletta. Den kommande trekvarten består av snabba uppspel och hårda skott. Solen skiner och till slut är alla andfådda och ni får håll av allt skratt. Ur din sportväska tar du fram det du handlade på marknaden: Färskt bröd, oliver, pålägg och ost, vindruvor och ett par stora flaskor vatten. Nöjda sitter ni alla fyra i gräset, äter i lugn och ro och glädjs åt den lyckade lunchen. Din vän måste tillbaka till kontoret och även din kollega måste iväg. Du ligger kvar i gräset en liten stund, lyssnar på stadens avlägsna ljud, låter dina tankar vandra och njuter av att för en gångs skull inte göra någonting. Väl hemma igen, duschar du länge och stylar dig inför kvällen. En vän till dig ska vara i stan för ett par dagar och har samlat ihop alla gamla vänner för en träff på stammistället. Du funderar på vad du ska klä på dig: En klassisk bomulls-piké under en snygg, v-ringad kashmirtröja? Eller en ledig tröja med dragkedja med en smalt skuren jersey-pikétröja under? Du måste skratta åt dig själv. Det spelar egentligen ingen roll vad du du bestämmer dig för och hur kvällen blir - den här dagen är redan perfekt!

Visa fler...
Visa mindre...