new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Stickade tröjor och sweater för honom från Esprit

Inget klädskåp klarar sig utan stickade tröjor eller sweatshirts. De är absoluta essentials, oavsett vad dagen har med sig. På jobbet, hemma eller om du är på väg någonstans - sweater i ledig stil och stickade tröjor är alltid rätt. Oavsett om du väljer en enkel, sportig bomullströja eller en elegant tröja i merinoull eller kashmir, v-ringat, dragkedja eller polokrage - tröjor och stickat för män har alltid en sak gemensamt: De känns bra och låter oss på enkelt och avslappnat sett se bra ut. Olika varje dag, men alltid så att det passar oss.

Mångsidiga, bekväma och så avslappnade som vi själva

Sent på fredagseftermiddagen, när du stänger dörren till kontoret bakom dig är du helt inställd på en lugn och avkopplande helg. Väl hemma, tar du först av dig skorna och drar sedan den smala, v-ringade tröjan över huvudet och ska precis hoppa in i duschen när telefonen ringer. Det är din bästa vän i telefon. Tillsammans med sin äldre bror ska han iväg och segla i helgen. Båten måste föras över till en annan hamn och din vän frågar om du har lust att hänga med. Du har inte seglat så många gånger, men möjligheten att tillbringa två dagar på öppet hav, njuta av tystnaden och den salta vinden, lockar dig - en välkommen omväxling efter en ansträngande vecka.

Väldigt tidigt på lördag morgon, kommer du till båtshamnen och letar efter den rätta kajen, klädd i jeans och en varm grovstickad zip-hoodie, över axeln hänger en liten väska. Från vänster hör du någon ropa och i nästa stund vinkar din vän i halvmörkret åt dig. Skyddad mot morgonkylan i en mörk sjömanströja i bomull och stickad beanie, hoppar han från fören på en liten, underbar segelbåt och hälsar glatt på dig. Genast dyker broderns huvud upp på främre däck. Han ler brett och säger åt dig att komma ombord så att ni kan lätta ankar. Du kastar din väska på däck och klättrar ombord på den lilla stegen. Din vän lossar på de tjocka repen som båten är förtöjd med, medan brodern startar motorn. Med det tysta motorljudet i bakgrunden passerar ni den smala hamnutfarten. Framför er går solen upp och färgar himlen i lysande rosa och oranga toner. Ni har knappt kommit ut på öppet vatten när brodern stänger av motorn och du och din vän börjar att sätta segel. Kort berättar han för dig om de olika seglen och vad man måste tänka på. Snart blåser vinden upp seglen i det mjuka morgonljuset och den lilla segelbåten rör sig nästan ljudlöst. Brodern ler uppskattande, sedan kavlar han upp ärmarna på sin finstickade polotröja och klättrar sedan ner i kajutan för att brygga kaffe.

Stickat och sweater för män - snygga följeslagare för varje dag

Det är en underbar dag. Det är så klart att ni vid horisonten kan se kusten som ni seglar längs med nästan hela tiden. Ni seglar hela dagen eftersom ni vill nå en av de mindre hamnarna längs med sträckan innan kvällen och övernatta där. Solen står redan lågt när ni äntligen kommer fram till båtshamnen. Trots att vädret har varit lugnt, känner du dig alldeles utmattad av den friska havsluften och de ovanliga rörelserna från att du har satt och tagit ned segel en hel dag. Ni bestämmer er för att leta upp en restaurang där ni kan äta middag - ingen av er känner för att laga mat. Snabbt byter du om och hoppar av däck, klädd i ljusa chinos och en stickad tröja av merinoull. Din väns bror står redan och väntar på dig. Kort därefter dyker din vän upp, klädd i 5-pocket-jeans och en tvåfärgad bomullströja. Ni går till den lilla stadens centrum. Den här natten sover du som en stock på den smala britsen i den mjukt gungande båten. Den andra etappen av turen är kortare än den första, så du har tid att sova ut på söndagsmorgonen. När du slutligen, fortfarande sömnig, klädd i jeans och en finstickad hoodie klättrar upp på däck, ser du ett strålande solsken. De båda andra ser du ingenstans så du börjar koka kaffe och förbereda frukosten när du hör din vän vissla och hoppa över relingen. Han har hängt sin tunna, randiga bomullströja över axlarna och håller en påse med färska frallor i handen. En liten stund senare sitter ni alla tre i det ljusa solskenet på däck, njuter av det doftande kaffet och tittar ut över den vida, klara horisonten och det känns svårt att tro att du kommer att sova hemma i din egen säng ikväll.

Visa fler...
Visa mindre...