new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jackor för flickor från Esprit

Flickor i alla åldrar vet precis vad de vill - det gäller vid val av jackor och allt annat med. Naturligtvis måste flickjackor se bra ut, ha snygga snitt och trendiga färger. Men de måste även kännas bra, vara bekväma och vara med på allt som en aktiv flicka får för sig under dagen. Oavsett om det är på vägen till skolan, i lekparken eller på en shoppingrunda, en chic jacka i ullblandning, en robust anorak eller en sportig, lätt bomullsjacka: Moderna flickjackor ger flickor friheten de behöver - och de är dessutom snygga.

Chic, casual, lätt eller varmt fodrad- rätt jacka för alla tillfällen

Det är sommar och din dotter ska faktiskt redan börja andra klass. Det är knappt man tror att det är sant att det första skolåret gått så fort. Det känns nästan lite vemodigt när du ser henne gå till skolan igen, första dagen efter sommarlovet, klädd i jerseykjol, sandaler och en söt jeansjacka. Hon är på strålande humör. När hela familjen sedan sitter vid middagsbordet, berättas det livligt om det nya klassrummet, fröken och vad kompisarna har gjort på sommarlovet. Du lägger precis upp lite mer spagetti och köttfärssås på din tallrik när din dotter berättar att en ny flicka har börjat i klassen. När hon nämner efternamnet blir din man överraskad - hans nya kollega heter likadant i efternamn. Det är bara några dagar sedan ni träffade den sympatiska kvinnan när ni var ute och handlade tillsammans.

En gyllene sensommardag börjar. En söndagseftermiddag går ni till parken med hela familjen för att njuta av vädret så länge det går. Cykla, spela boll och ligga raklång på en filt och äta glass - synd att hösten är på väg. Det börjar blir mörkt och din dotter håller precis på att sätta på sig sin färgglada parkas när ni plötsligt hör någon ropa. Glatt kommer en ung kvinna och en liten flicka med en lätt jacka i läderimitation gående mot er. Det är din mans nya kollega och din dotters nya klasskompis. De hälsar på varandra och börjar direkt att prata livligt. Eftersom det börjar bli mörkt, bjuder du med de båda hem på en kvällsmacka så att ni kan fortsätta det trevliga småpratet. Det blir en härlig kväll. Ni sitter länge vid bordet, pratar och skrattar om allt möjligt, samtidigt som de båda flickorna skojar runt och sedan snabbt försvinner in i din dotters rum.

Jackor för flickor är med på alla äventyr

Tiden fram till jul går otroligt fort - snabbt har ni blivit vänner med den lilla familjen. På morgonen när du ser din dotter gå till skolan, klädd i fodrad parkas, kommer redan hennes nya bästis springande, varmt, insvept i en vattenavvisande vinterjacka och med stickad mössa och halsduk. Din dotter vinkar lite snabbt och sedan springer och hoppar båda, hand i hand mot skolan. Några veckor efter jullovet kommer din dotter hem med glada nyheter. Redan när hon springer in genom dörren och sliter av sig den stickade mössan och sin fodrade duffel bubblar det ur henne - matteprovet som hon var så rädd för gick jättebra och hon visar upp pappret med bara några enstaka fel. Hon berättar att det gick lika bra för bästisen. De båda har verkligen gjort sig förtjänta av en belöning: Du bjuder dem på bio. Efter filmen träffar ni mamman på er italienska favoritpizzeria - det blir en riktig tjejkväll.

Våren kommer och din dotters klass planerar en tvådagars utflykt till en äventyrsskog. De ska övernatta i en liten stuga i skogen. Det är första gången som din dotter åker bort ensam - För henne är det självklart att hon och bästisen och en till kompis ska dela ett av rummen med tre bäddar. Även för dig är utflykten en stor händelse. Kvällen innan går ni tillsammans igenom kom-ihåg-listan och lägger fram gummistövlar och en lätt regnjacka och sedan är allt komplett. När du nästa morgon, en halvtimma för tidigt, hjälper din dotter klä på sig bomullsjackan så att hon kan ta sig till bussen, tittar du ut genom fönstret - Och du måste verkligen skratta. Därute står redan din dotters bästis, klädd i en tvåfärgad vindjacka med kapuschong och drar otåligt i handen på sin mamma som fortfarande ser väldigt sömnig ut. Du kramar om din dotter ordentligt, pussar henne på kinden och sedan småspringer de båda iväg igen - hand i hand.

Visa fler...
Visa mindre...