new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeans och byxor för flickor från Esprit

Jeans och byxor för flickor ska framför allt vara bekväma och sköna att ha på sig - så att din dotter är utrustad för dagens spännande aktiviteter. Moderna tvättningar och snitt, en stor palett med trendiga färger och smarta detaljer som justerbar linning eller stretch för mer rörelsefrihet ser till att våra tjejer känner sig bekväma hela dagen lång. Det spelar ingen roll om det är fina stretchjeans, coola manchesterbyxor eller snygga bomullsbyxor med rutor – flickbyxor från Esprit är de ideala följeslagarna för unga upptäckare.

Möta varje äventyr i snygga jeans och byxor för flickor

Imorgon reser ni för första gången till Spanien med er femåriga dotter. Alla ser fram emot semestern - semesterveckan är något särskilt, framför allt för er dotter. När hon blir hämtad från dagis med en vit jerseytröja och smala manchesterbyxor visar hon sina nymålade bilder på en gång. Det har oftast samma motiv: Blåa vågor som rullar in på en guldfärgad strand, blommor i starka färger, vita hus - mamma och pappa är naturligtvis inte heller bortglömda. Hemma hjälper din dotter dig att förbereda lunchen, klädd i en grå cardigan och blåa stretchjeans. Medan du skär tomater, blandar din dotter salladen. Efter att hon entusiastiskt berättat om dagens viktigaste händelser pratar ni om den kommande semestern. Din dotters nyfikenhet verkar inte ha några gränser: Vad heter pengarna i Spanien, som drottningen? Hur säger man "hej" på spanska? Inte heller vid lunchen kan hon få nog av Spanien - och glömmer nästan bort spagettin och tomatsåsen på sin tallrik. På eftermiddagen kommer grannens dotter för att leka. Medan tjejerna stojar runt i robusta jeans i trädgården passar du på att packa. Din dotter har redan sagt att hon själv vill bestämma vad hon ska ta med sig. Med ett leende lägger du hennes barn-resväska på hennes säng. När kompisen blir hämtad börjar ni att packa tillsammans.

Byxor och jeans för barn i avslappnad vardagsstil

Du är överraskad över hur exakt din dotter packar sin väska: Utöver t-shirts, blusar och jeans insisterar hon på sina älskade, gråa sammetsbyxor och bekväma leggings. Hon tänker till och med på tandborsten, målarboken och naturligtvis på sin mörkbruna teddybjörn. Nästa morgon bär det av. Innan du är uppe på benen har din dotter klätt på sig sina jeans med justerbar linning och sin gröna stickade tröja. Hon väntar i köket, sittandes på sin packade väska. Efter att du gått upp, brett smörgåsarna och packat in allt i bilen bär det äntligen av. Redan under flygresans gång finns det mycket att upptäcka - den fina utsikten, de roliga teve-programmen och de extra presenterna från flygvärdinnorna. När ni kommit fram till ert hotellrum kan din dotter knappt bärga sig innan det bär av till stranden. Men innan stranden, måste det handlas. I ett par lila satinbyxor och en ljus t-shirt med lekfullt tryck bär det av till närmaste Supermercado där din dotter fascineras av de nya produkterna. Särskilt den jättelika Serranoskinkan är spännande. För att avsluta dagen strosar ni tre till stranden. Mamma och pappa håller varandra i handen och andas in den friska havslukten. Er dotter, klädd i rutiga bomullsbyxor och luvtröja, tycker om den fina utsikten - och att allt ser ut som på hennes egna bilder.

Visa fler...
Visa mindre...