new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

T-shirts och blusar för flickor från Esprit

Även de minsta vill vara med och bestämma kläder i tidig ålder. Ett fint utbud av barntröjor med fräcka tryck, lekfulla blusar för flickor eller bekväma t-shirts gör barnen på gott humör redan när de går upp. I barnens garderob bör det framför allt finnas något som är bekvämt och angenämt att bära -så att dagens äventyr kan mästras med komfort.

För alla kalas och lekar: Barntröjor och blusar för flickor

Om en vecka fyller din dotter sex år. Självklart vill hon inte prata om något annat. Hon räcker ständigt fram fem fingrar och en tumme, vare sig man frågar eller inte. Idag är det dags att planera födelsedagsfesten tillsammans. Ni sitter vid köksbordet med telefonlista, penna och anteckningsblock. Med ett leende tittar du på medan din dotter bjuder in sina vänner med uppspelt röst. Hon är klädd i en rosa, långärmad polotröja. Nästa morgon målar du och din dotter de presenter hon önskar sig. Din dotter bevisar, trots sin unga ålder, att hon är mycket modemedveten. På listan befinner sig gosedjur, dockor, leksaker och även en t-shirt med enhörnings-tryck. På eftermiddagen går ni och handlar tillsammans. Hand i hand går ni mellan hyllorna med livsmedel och din dotter strålar i en broderad paljett-t-shirt. Din dotter har förbluffande exakta föreställningar om gästernas meny - papperstallrikar och servetter får naturligtvis inte heller fattas. Två dagar innan födelsedagen ska ni portionera godispåsarna. Ni breder ut allt som behövs på matbordet. Dumlekolor, skumkantareller, polkagrisar. Din dotter sorterar noggrant allt godis, i en randig, långärmad tröja, innan hon gör i ordning ett provexemplar. Vid slutberäkningen tänker hon även på mamma och pappa.

T-shirts kommer väl till pass hela året om - med mycket skoj och rörelse

Bara en dag kvar till födelsedagsfesten. Allt är förberett: Presenterna är inslagna och alla inbjudna kommer. Vad fattas nu? Födelsedagstårtan! Din dotter, klädd i en glittrande jersey-tröja, sitter på soffan och bläddrar i en bakbok. Hon skulle helst av allt vilja ha alla tårtor och pekar på nästan varje bild. I slutet av boken är det svårt att bestämma sig. Efter ett kort grubblande bestämmer hon sig för en tårta med choklad och jordgubbar. Det är den perfekta kombinationen av era älsklingsingredienser. På kvällen kan din lilla tjej, i en mörkröd jersey-tröja, knappt bärga sig till och hon får gå och lägga sig. När man sover går tiden tills imorgon helt enkelt mycket snabbare. Födelsedagsmorgonen gryr och du är redan uppe lite tidigare och gör i ordning tårtan. När du hör de första ljuden från din dotters rum och förstår att hon vaknat knackar du försiktigt på dörren för att gratulera henne. Din dotter gnuggar sig energiskt i ögonen. Med rufsigt hår hoppar hon direkt ur sängen och in i din öppna famn Efter att hon öppnat presenterna bestämmer hon att en lekfull blus med volanger och mörkblåa denim-jeans får bli hennes födelsedags-outfit. Under tiden har tårtan blivit färdig - och den ser fantastiskt ut. Förberedelserna inför en lyckad födelsedagsfest har precis blivit färdiga när den första gästen ringer på dörren. Istället för sina nya leksaker visar din glädjestrålande dotter gästen fem fingrar plus tummen.

Visa fler...
Visa mindre...