new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Blusar från Esprit

För oss är blusar det som skjortor är för män. En universell klassiker, passar alltid på kontoret, men är samtidigt modern, avslappnad eller elegant - precis så som vi vill ha det. Blusar är oumbärliga plagg i våra garderober. De får oss att se avslappnade och attraktiva ut i vilken situation som helst. En enkel, figursydd bomullsblus i mörka färger, en avslappnad viskosblus utan krage och med stretchmudd eller en elegant, mjukt fallande sidenblus - damblusar är mångsidiga och anpassar sig perfekt till vår individuella look. Framför allt har de en sak gemensamt – de är eleganta, mångsidiga och ytterst feminina.

Boyfriend style, Business Look, Casual Feeling - Damblusar för varje humör

Det är äntligen dags. Om ett par dagar startar du din egna, lilla verksamhet. Idén om att erbjuda moderna blomsterarrangemang, konfekt och bakverk som ett helhetskoncept för bröllop och fester har du redan haft i evigheter. Nu har du äntligen vågat ta steget ut. Nästan allt är förberett. Affärslokalerna med kök och kontor har renoverats från scratch och är nu komplett inredda. Nu fattas endast de sista detaljerna - och mycket organisationsförmåga för en perfekt start. Hantverkarna är färdiga och har gått för dagen. Iklädd en basic blus i bomull sitter du på din nya affärsdisk. Det har hunnit bli sent, men du dröjer kvar en stund och går igenom de kommande dagarnas händelser. Idag på förmiddagen har du ett viktigt möte med en leverantör som ville visa dig särskilt exklusiva rosor. I en svart stretchblus i bomullsmix och ett par stuprörsjeans träffar du leverantören i din butik. Ni går igenom sortimentet. Han har ett urval av jättevackra blommor med sig. Som present inför din butiksinvigning ger han dig en bra rabatt, vilket naturligtvis glädjer dig. Efter en snabb lunch hämtar du upp en väninna. Tillsammans delar ni på nytt ut flygblad inför invigningen. Du har tänkt ut ett par särskilda jippon för de som kommer på invigningsdagen - du vill ju faktiskt att allt ska bli perfekt. I en draperad skjortblus till smala bootcut jeans går ni tillsammans genom kvarteret. Ni delar ut flygblad till förbigående och går in i de andra småbutikerna som ligger i närheten. Som tack för hjälpen bjuder du din väninna på middag och ett glas vin i ditt kök. Sedan är det dags att gå och lägga sig. Trött och förväntansfull stupar du i säng.

En mångsidig följeslagare och ett feminint must-have

Du går upp tidigt nästa dag. Idag kan du hämta den nya skåpbilen från bilfirman. Det var i sista sekund som du hittade en passande skåpbil. Nu står inget i vägen för din kompletta service inför bröllop och andra evenemang. I en crinkleblus med snyggt tryck står du på bilfirmans gårdsplan och beundrar den nya bilen. Alla funktioner testas, kontraktet skrivs under - sedan sitter du redan bakom ratten. En liten stund senare parkerar du för första gången framför din butik.Under lunchen klistrar du snabbt fast din logga på bilen, för sedan, på eftermiddagen, är din första tur med bilen planerad: Hos grossisten köper du drycker och allt som är nödvändigt för tilltugg och dekoration till butiken. En vän som driver en egen catering-verksamhet hjälper dig med urvalet. I en tunn tunikablus i linnemix strövar du genom gångarna och låter dig inspireras av det stora utbudet av de färska och mycket lockande varorna. Nu är din stora dag här! Inför invigningen har du dekorerat hela butiken omsorgsfullt. Det blev jättefint. Skyltfönstren och butiksutrymmet är överfyllda med blomgirlander och andra ovanliga arrangemang i harmoniserande färger. Överallt står olika kakfat med petits fours, småkakor och olika tårtor. Fler och fler människor kommer in, lockade av din färgglada dekoration. Ditt goda humör smittar av sig på alla som kommer in. I en elegant svart chiffongblus med spets till en kjol med a-linje välkomnar du dina gäster. Alla får en lysande röd eller vit ros och en liten påse med presentkort och småbakelser som har formen av blommor. Du hinner prata med varenda en av dina gäster. Det blir sent innan du kan stänga din butik. De första uppdragen är redan i hamn, hundratals visitkort är utdelade- utmattad, men upprymd går du och lägger dig. Din tankar svävar redan mot morgondagen och så somnar du.

Visa fler...
Visa mindre...