new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Leggings från Esprit

Allt ifrån fitnesstrend till vardagliga favoriter: Även om leggings fortfarande idag har bevarat fjärran minnen om aerobic och steppdans är vi glada för att ett så mångsidigt, figurbetonat och bekvämt plagg inte bara är reserverat för gym och löparband. Med en oändlig mångfald av material, färger och detaljer har leggings utvecklats till en pålitlig beståndsdel i vårt klädskåp. Leggings passar till allt. Vare sig det handlar om jerseyleggings till en figurbetonad blazer eller transparenta trekvartsleggings under en lätt klänning - de har blivit till riktiga allround-talanger när det handlar om mode.

Casual style som passar överallt: Leggings klarar av allt

En sak är säker: Den här helgen ska din lägenhet renoveras från scratch. Alla dina vänner vet om det och de har lovat att hjälpa till. Det ska bli dåligt väder både på lördag och söndag. Ideala förutsättningar för att helgen ska bli produktiv. Efter en kopp starkt kaffe börjar ni lördagen med att gemensamt bära ut möblerna ur köket och vardagsrummet. I basic leggings, sneakers och hoodie med dragkedja känner du verkligen för att möblera om, renovera och sortera ut saker som du inte längre behöver. Kartongerna fylls snabbt med de överflödiga sakerna. Med förenade krafter målar ni väggar och tak i nya fräscha färger. Det räcker att ha på sig capri leggings och en tank top under den praktiska målaroverallen. Efter tre timmars full insats står ni gemensamt i de tomma rummen och beundrar den luftiga, vida känslan som de nymålade väggarna ger din lägenhet. Tillräckligt jobbat för idag - men du utnyttjar tiden som är kvar för en liten avstickare till en möbelaffär för att se om du hittar nya gardiner och ramar till dina foton. I stretchiga jerseyleggings och booties under en manchesterkjol är du helt rätt klädd den här kyliga kvällen. I lugn och ro går du igenom möbelaffären och till slut upptäcker du gardiner i ett luftigt tyg som passar perfekt till de nya färgerna i ditt vardagsrum.

Bekvämlighet, mångfald och sex appeal som klär dina ben

På söndagen motiverar du dina vänner inför nästa runda med en utdragen frukost. Köket är fortfarande helt tomt på möbler, men kaffe, färska frallor och färskpressad apelsinjuice kan man avnjuta även vid det något improviserade bordet som står i sovrummet. Avslappnad och bekväm i ribbleggings och en oversized tröja tar du dig tid att njuta innan det är dags för dagens arbete. Köket ska få ett nytt golv och dessutom ska vardagsrummet få en stor, mysig och mjuk matta. Full av energi börjar ni arbetet. Lite då och då finns även tid för en kort paus för att diskutera hur de nya idéerna kan sättas i verket. Nya gardiner, en stilren taklampa och ett par nya tavlor hängs på plats och sedan är det dags att ställa tillbaka möblerna. Efter den sista kraftansträngningen är det bara en sak kvar att göra - snabbt in i duschen för att sedan träffa dina hjälpsamma vänner på din italienska favoritrestaurangen. Du bjuder dina vänner på en läcker middag som tack för hjälpen. Avslappnat stylad, i glansiga leggings till high heels, en satintopp och blazer sitter du kvar tillsammans med dina energiska hjälpredor till sent inpå kvällen. Väl hemma igen känner du dig ganska trött efter helgens renovering men du vill ändå njuta av dina nya rum ett tag till. I mjuka manchesterleggings och en grovstickad tröja kopplar du av på soffan - omgiven av den enastående blandningen av nytt, välbekant och din personliga stil.

Visa fler...
Visa mindre...