new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Kjolar från Esprit

Kjolar har något magiskt över sig. Utan ansträngning förvandlar de oss och vår outfit, från ena stunden till den andra. Tillsammans med höga stövlar är kjolar ett dream team. Tillsammans med booties, en spännande motsats. Kombinerat med high heels, en symbol för feminin elegans. En golvlång maxikjol i chiffong en varm sommardag är lika underbar som en minikjol i ull med varma strumpbyxor under en vinterpromenad. Vare sig korta eller långa, kjolar är så härligt flexibla att de aldrig behöver leva upp till några förväntningar. Precis så som vi vill vara!

Perfekt kvinnlighet i alla varianter

Måndagsmorgonen väcker dig med ett strålande solsken - veckan kan inte börja bättre. På nolltid har du skakat av dig tröttheten. När du går hemifrån, i svart pennkjol till en stretchblus och blazer, känner du dig vaken och full av energi. Som vanligt köper du dig en kaffe latte på väg till jobbet och den får dig att bli på ännu bättre humör. Idag kommer vardagsstressen inte att få förstöra din dag. Efter två möten, en kort lunch och många telefonsamtal är arbetsdagen avklarad och du har tillräckligt med tid för att njuta av den sena kvällssolen. Din favoritkollega säger direkt att hon gärna följer med. Ett snabbt stopp hemma, sedan träffas ni i parken där det under den här tiden på året är full fart: barn som leker, hundar som skäller, familjer på filtar, människor som skrattar och pratar. Bekväm och avslappnad i en ballongkjol eller varför inte en utställd denim kjol till en smal v-ringad tröja? Du och din väninna sitter tillsammans och njuter av kvällen. När solen går ner förvandlas himlen till ett hav av rött, orange och lila.

Tjockt ylle, avslappnad denim, lätt viskos och mjuk jersey: Kjolar kan allt och mer

Det vackra vädret håller inte i sig. När du vaknar på onsdagen är himlen full av moln och en nordvind kyler luften. Men det betyder inte att du blir på dåligt humör - du trotsar temperaturen i en elegant yllekjol och stövlar med höga skaft. Dagen löper på med de vanliga uppgifterna och du ser fram emot kvällen då du ska gå på en utställning som en god vän anordnar. Den här kvällen bokade du in i din kalender redan för flera veckor sedan. Du bestämmer dig för kvällens outfit när du sitter hemma och äter en snabb middag. En minikjol med lagda veck och en mörk polotröja eller kanske en coloured denim kjol till en fashion topp? Strunt samma, ikväll får din outfit gärna vara uppseendeväckande. Kvällen blir fantastisk, den flyger iväg med mingel och spännande samtal. Oj, vad veckan gick snabbt. Det är redan fredag. Du har tagit ledigt på eftermiddagen för att gå och shoppa tillsammans med din syster. Sådana tillfällen är sällsynta och du vet: När du är ute och shoppar med din syster bär det av till alla små butiker i omgivningen. Elegant och feminin i en kjol med a-linje med booties och en kashmirtröja strövar ni genom butikerna. Här och där stannar ni till och pratar om veckans viktigaste händelser. Din avslappnade stil känns fortfarande rätt när ni på kvällen sitter med ett glas vin och tapas. Ni jämför dagens fynd och som vanligt försöker ni överträffa varandra. Nöjd med veckan och med dig själv stupar du i säng. Helgen står för dörren - tid att uppleva nytt.

Visa fler...
Visa mindre...