new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Jeanskjolar från Esprit

Denim har i decennier varit högst upp på vår lista över absoluta favoriter. Som gjorda för evigheten, alltid stilfulla och extremt föränderliga. Denim är tyget för en bekväm och feminin look. Jeanskjolar är just det. Casual, kvinnliga, coola och sexiga - för att fatta sig kort: Jeanskjolar passar perfekt till oss. En jeansminikjol eller en utställd denimkjol, trendiga ränder eller washed optik: Jeanskjolar är en klassiker som enkelt låter sig återupptäckas gång på gång.

En sak är säker. Med det nya jobbet är det även dags att skiljas från den älskade, lilla lägenheten. Det är äntligen dags att leta efter en större lägenhet. Tre rum, stort kök, balkong, högt i tak, trägolv - när du bläddrar igenom lägenhetsannonserna börjar du drömma. Redan helgen därpå är du på väg med en väninna för att kolla in de mest intressanta lägenheternas läge, deras kvarter och det liv som utspelar sig runt omkring dem. I en kort jeanskjol i washed denim till ankle booties och en lätt jacka låter du dig fångas av stadens olika hörn och atmosfären som råder. Det är en vacker och solig dag. Plötsligt står du framför ett hus, på en liten sidogata. På vardera sida växer gamla träd och du tvekar inte en sekund. Det här är lägenheten som du vill ha.

En klassiker med många ansikten - Jeanskjolar är underbart mångfaldiga

Du har tagit ledig på måndagen för att kunna gå och titta på drömlägenheten tillsammans med en mäklare. Inget får lämnas åt slumpen och särskilt inte din outfit. Avslappnat stylad i en stretchig jeanskjol till en v-ringad tröja bär det först av till frisören. Du har gott om tid. Om och om igen vandrar dina tankar till eftermiddagen då du ska gå och titta på lägenheten. Der är fortfarande soligt när du är färdig hos frisören. Du kommer precis från en snabb lunch, iklädd en rak skuren, knälång jeanskjol med fina, dekorativa sömmar och en ljus blus när du hälsar på mäklaren framför dörren till lägenheten. Glad och förväntansfull följer du honom genom dörren och du ser direkt att alla dina förväntningar uppfylls: Stora, ljusa rum, en balkong med översikt över en liten grön bakgård, ett stort badkar och ett underbart kök. Perfekt för härliga middagar tillsammans med vänner. Du bara måste ha den här lägenheten.

Dark blue, vintage eller washed, coloured denim eller kritstrecksrandiga - allt detta förenas i jeans

En hel vecka går du omkring och väntar med spänning tills det äntligen ringer: Du kan flytta in redan nästa månad! Du har egentligen inte tid att fira - du har alldeles för mycket att göra. Men ändå träffar du två väninnor på din favoritbar för att skåla med anledningen av den goda nyheten. På bästa humör, jeansminikjol med kort blazer och high heels, är du länge kvar tillsammans med dina väninnor. Du är helt upprymd och i er fantasi inreder ni lägenheten. Lördagen därpå är ett bra tillfälle att skaffa flyttkartonger och för att åka till en möbelaffär. Du är på jakt efter en ovanlig taklampa som skulle kunna göra ditt kök perfekt. Iklädd utställd jeanskjol i dark denim strosar du genom affären. Du låter dig inspireras av möbelutställningen och du samlar underbara ideer för dina nya rum. Äntligen har du hittat ditt alldeles personliga hem. I den nya lägenheten kan du leva din egen stil och känna dig trygg. Njut av den friheten - i ditt liv och i jeanskjolar från Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...