new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Minikjolar från Esprit

Det är de små sakerna som gör livet vackert: Inte för inte gjorde minikjolen en segerviss entré rakt igenom alla modestilar från första början. Finns det något annat plagg som förenar den feminina stilen med en avslappnad och charmig sex appeal på ett bättre sätt? Minikjolar visar ben och kvinnlighet och med deras obegränsade stylingmöjligheter är de sedan länge ett viktigt modeplagg. Allt ifrån den utställda jeans-minikjolen som vi hade på oss med våra första högklackade skor till den mörka penn-minikjolen som vi klarar av långa dagar på kontoret i - minikjolen följer med oss i alla livsfaser: En tidlös klassiker och ett fashion must-have som fungerar till allt.

Elegant city look, avslappnat chic på fritiden, glamorös styling för kvällen

Det är tidig morgon och du är på väg till flygplatsen: En korttripp till London med din bästa väninna är helt rätt för att leta efter nya idéer för ert gemensamma galleri. Två intensiva dagar i en spännande stad med konst- och loppmarknader, butiker, kultur och nya ansikten - det finns så mycket att upptäcka. Very british i tweed-minikjol, cardigan och låga skor sitter du på planet med din väninna och smider planer för de kommande dagarna. Ni går igenom agendan och det som kommer att ske härnäst. Ert bedårande, lilla hotell ligger mitt i London East End. När ni har kommit fram bär det av ut på Londons gator. Ni låter er fångas av det livliga virrvarret från små underground-butiker, gallerier, unga designers lokaler, barer och caféer. Helst av allt hade du tillbringat hela dagen med att flanera på de färgstarka gatorna men jobbet har förtur: Vid lunchtid har ni stämt träff med en agent som tar hand om unga konstnärer. Ni träffas på en liten trattoria. I en diskret stretch mini till en smal v-ringad tröja känner du dig riktigt hemma i den avslappnade atmosfären på den lugna italienska restaurangen. Det blir ett intressant utbyte med agenten. När ni går därifrån har ni med er värdefull information och ett par nya kontakter. En sådan lyckad start måste firas - med en utflykt till Spitalfields Market. I coloured denim mini, boots och en grovstickad tröja strövar ni runt bland retro- och vintagemode. Ni börjar prata med två unga män som läser grafisk design och som visar upp sina verk vid ett av stånden på marknaden. Spontant bestämmer ni er för att gå till en liten bar runt hörnet för att ta en drink och äta en lätt middag. Tiden flyger iväg medan ni pratar och får värdefulla insider tips om Londons konstscen. Först efter midnatt kommer ni tillbaka till hotellet.

Variation varje dag, minikjol med ny look för varje dag

Nästa morgon bär det av till Vyner Street, inte alls långt från hotellet. Här har era nya vänner rekommenderat några konstgallerier. En tvättad denim mini till en stretchblus och manchester blazer ditt egna London-chic - avslappnad elegans som du känner dig hemma i. Efter en avstickare till en underbar, liten espressobar tillbringar ni förmiddagen med att betrakta, ströva omkring och att upptäcka nytt. Överväldigad men även inspirerad av den konstnärliga mångfalden som East End har att erbjuda bestämmer ni er för att gå och äta lunch. Efter lunch står Londons klassiker på schemat: Portobello Market! Ni njuter av Notting Hills livliga, urbana atmosfär. Ni flanerar genom marknaden och de korsande gatorna i flera timmar. Och snart börjar den sista kvällen i London. Avskedet från världsstaden firar ni med middag på en ädel restaurang. Extremt feminin och elegant, i en glänsande fashion kjol med högklackat njuter du av den utmärkta maten i lugn och avslappnad atmosfär. Med en cocktail i en elegant bar i närheten låter ni slutligen de två senaste dagarnas överväldigande intryck passera revy.

Avresedag: Med många nya intryck och inspiration för tusentals projekt åker ni hem igen. Du unnar dig en timma mer sömn. Sedan måste du skynda på med packningen. I en bekväm ull-mix minikjol och din väninna i en diskret pennkjol och en finstickad cardigan lutar ni er tillbaka i era flygstolar. Ni tittar ut genom fönstret och ser hur staden blir mindre och mindre. Du ser fram emot att komma hem och den spännande och arbetsrika tiden som ligger framför er.

Visa fler...
Visa mindre...