new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare
Vy:Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Klänningar från Esprit

Klänningar är vårt privilegium och det mest feminina av alla plagg. Skapade för våra figurer, förenar de elegans med absolut feminin avslappnad stil, men även lekfull charm med sex appeal. En klassisk fodralklänning, en raffinerad chiffongklänning med tryck eller en extravagant tyllklänning med fina detaljer - kvinnor bär klänningar vid speciella tillfällen och till vardags. Klänningar betyder frihet: Frihet att visa upp oss så som vi känner oss, att upptäcka vårt jag på nytt och framför allt frihet att vara annorlunda och fantastisk varje dag.

Avslappnad elegant stil på kontoret, elegant avslappnad stil efter jobbet

Flytt till en annan stad: Från och med idag är allt annorlunda. Den lilla, ljusa takvåning som du hittade i sista minuten är fortfarande full av flyttkartonger som borde packas upp, men de får vänta till ikväll - idag är första dagen på det nya jobbet, och du vill övertyga från första början. Klassiskt och formellt chic är dresscoden på kontoret. Avslappnat, elegant och bekvämt säger du. En stretchig jerseyklänning i dämpade färger eller en diskret, rakt skuren klänning med kort kavaj förenar kontorets och din smak på det mest eleganta sättet. Det blir en lång dag då du lär känna kollegorna, även från andra avdelningar; skaka hand, ställa frågor och ta in allt det nya. Men du är fortfarande dig själv - positiv och rätt stylad. Äntligen är arbetsdagen slut - packa upp flyttkartonger eller gå och ta ett glas med ett några av de nya kollegorna? Varken eller, för ikväll har du stämt träff med en barndomsvän som du gick på dagis tillsammans med, hon vill att du ska känna dig välkommen i den nya staden. Det känns så skönt att se ett bekant ansikte i den annars helt nya miljön. Ni sitter vid köksbordet och dricker ett glas vin, skrattar, pratar och berättar om de senaste åren. En feminin omlottklänning med effekter, en mjukt fallande jerseyklänning eller en enkel stickad klänning i lysande färger är de bästa följeslagarna för sådana stunder. Det är sådana förändringsbara klänningar för varje dag, som blir till något alldeles speciellt genom dig.

Klänningar som du kan njuta av livet i - allt från avslappnad stil för shoppingrundan till den mer glamorösa klänningen för kvällen

Om några veckor kommer du att känna dig som hemma. Din lägenhet har fått en hemtrevlig och trivsam utstrålning, jobbet utmanar dig på rätt nivå och på kvällarna går du på zumbapass på gymmet runt hörnet tillsammans med din favoritkollega. På helgerna utforskar ni staden tillsammans - och butikerna. Rätt outfit för långa shoppingdagar är feminin, stilren och matchar ditt humör exakt: En viskosklänning med tryck eller en stretchklänning i mjuka jordfärger till höga stövlar är med på noterna i alla provrum och får dig till och med att le när du går förbi det sista skyltfönstret, arm i arm med din väninna, på väg till pizzerian. Finns det ett bättre sätt att lära känna en ny stad än med en romantisk middag på en liten restaurang? Första dejten i den nya staden - för sådana tillfällen kommer endast en klänning i fråga: DLS, den legendära lilla svarta, oändligt förvandlingsbar och en klassiker som aldrig blir tråkig. Glamorös i bustierklänning? Extravagant med asymmetrisk snitt? Förbluffande elegant i en jerseyklänning som smeker din silhuett? Det är ditt val - med en black dress skriver du din egen historia.

Klänningar följer inte bara med dig till nya städer, nya livsskeden eller till den första dejten. De finns hos oss när vi är på väg att uträtta något stort och de är en del av vår vardag. Skulle vi kunna klara oss utan klänningar? Det är klart vi kan - men varför skulle vi göra det? Njut av alla möjligheter som bara vi kvinnor har, den eleganta känslan av ett smekande tyg och den absoluta kvinnliga utstrålningen - med klänningar får Esprit.

Visa fler...
Visa mindre...