new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Passform

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Damblazers från Esprit

Dambyxor och -kavajer är egentligen det klassiska valet för kontoret - men modernt, feminint skuret formal- wear kan så mycket mer än så. En figursydd blazer, byxor och kavaj i stretch komfort eller en blazer i ullmix i trendig glencheck- och fiskbensmönster följer enkelt med oss till officiella sammanhang, på fest eller om vi känner för det, även med i vardagen. I avslappnad kombination med bekväma chinos eller stuprörsjeans blir en blazer problemlöst till en outfit för vardagen, med en individuell touch. Klassiskt eller trendigt - dambyxor och -kavaj ger en formell stil med vardagspotential.

Elegant kombo eller kreativt kombinerat - Damblazers är stylingunder

När du kommer till kontoret kommer din chef och möter dig, hon har spännande nyheter. Planerna att öppna en filial i Finland har blivit konkreta. Hon vill nu flyga till Helsingfors för att titta på lokaler och för att träffa affärskollegor och potentiella medarbetare. Hon vill att du följer med som stöd för de planerade mötena. Inte ens en vecka senare, tidigt på morgonen går ni gemensamt på planet till Helsingfors. I en mörk bomullsblazer, enkel topp och ett par stretchbyxor lutar du dig tillbaka i flygstolen, observerar starten med spänning och funderar över vad som kommer att hända de kommande dagarna. Ert fina hotell ligger direkt vid den en av stans huvudgator i innerstan, bara ett stenkast från det stora varuhuset som är nordens största. Efter att ni har checkat in på hotellet, har ni lite tid kvar att fräscha upp er och för att byta om. I pennkjol, höga klackar och en glänsande svart, kavaj med struktur väntar du nere i lobbyn på din chef. Ni ska träffa en konsult som kan ge er rekommendationer för affärspartner och nya medarbetare i Helsingfors. Det blir ett utomordentligt produktivt möte - ni får inte bara kontaktuppgifter utan konsulten ger er även värdefulla tips vad gäller affärslokaler och stans bästa locations. Över en kopp kaffe går din chef och du igenom resultaten på nytt, innan ni tar en taxi till mötet med en mäklaren lite utanför stan. Din chef, i smalt skuren, kritstrecksrandig blazer och ett par passande business byxor, går först när mäklaren visar er kontorslokalerna i två närliggande objekt. Fastigheten rymlig och är bra utrustad men den ligger alldeles för långt från innerstan. Efter ett kort telefonsamtal lovar mäklaren att visa er en annan fastighet dagen därpå. Din chef har ett privat möte, så du kan använda på kvällen för att utforska staden. I en avslappnad sweat -blazer, skinny -jeans och wedge booties går du ut till stans utekvarter och det är mycket folk ute på gatorna i den ljusa sommarkvällen. Några butiker har fortfarande öppet och du njuter av den glada atmosfären och iakttar den livliga blandningen av klubbar, barer och restauranger.

Elegant och avslappnad på samma gång – Formal- wear att må bra i

Nästa morgonen står ännu en fastighetsbesiktning på schemat. I en figursydd blazer i fint manchestertyg till en ljus, enkelt skuren jerseyklänning träffar du din chef i hotellets frukostsal innan ni tillsammans åker till mötet. Kontoret, som mäklaren visar er idag är nästan perfekt. De stora, ljusa rummen är inbjudande och har till och med utrymme för en utbyggnad och läget, i en intressant stadsdel nära centrum, är optimalt. Din chef är imponerad och ber konsulten att skicka detaljerad information om lägenheten. Vid lunch kommer ni till hotellet, för att byta om, strax innan ni träffar en potentiell företagsledare för filialen i Helsingfors. Du, i en figursydd grå kavaj och slim- fit- businessbyxor, din chef i gråa stretchbyxor, kavaj och vit blus, går ni till den fina, närliggande restaurangen receptionisten på hotellet rekommenderade er. Kandidaten är mycket intressant, han är fast förankrad i Helsingfors agenturmiljö och tillför en hel del bra idéer. När ni lämnar restaurangen efter nästan två timmar, har ni redan bestämt en tid för ett nytt möte.

På avresedagen går du upp tidigt: I enkla svarta treggings, ankle- booties och en blazer i militärstil åker du tillbaka till Helsingfors flygplats. Du åker förbi träd och vackra husfasader. Du ser fram emot filialen i Helsingfors - och möjligheterna att komma hit oftare.

Visa fler...
Visa mindre...