new-arrivals-arrow
KONTAKT &
FEEDBACK
Vi använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du surfar vidare på vår sida ber vi dig acceptera cookiepolicyn. Läs vidare

Filtrera & sortera

Storlek

Färger

Märke

Sortera

Vy:
Produktvy utan modell
  • Världens största Esprit-sortiment
  • Frakt endast 9,99 kr.
  • BETALNING MED KONTOKORT
  • KOSTNADSFRIA RETURER
  • ESPRIT FRIENDS (3 % BONUS)

Sweatshirt och sweatjackor för henne från Esprit

Sweatshirt och sweatjackor är sportiga och bekväma - men med deras snygga och feminina snitt är det alldeles för synd att bara ha dem på sig när man joggar eller är på gymmet. Oavsett om det handlar om en jerseysweater, en avslappnad zip-hoodie eller en figursydd sweatjacka i bomull - sweatshirts och sweatjackor för henne är till för att synas. Den oändliga mångfalden av stilar och trendiga färger erbjuder precis det rätta för varje tillfälle: på fritiden, för shoppingrundan, för en dag i det fria eller till och med helt casual på jobbet. Det finns så många möjligheter att börja dagen avslappnat - det är därför vi inte kan få nog av sweatshirt och sweatjackor.

Lätt och ledigt eller figursytt och sportigt - men alltid bekvämt

Du tillbringar din semester i södra Tyskland, nästan på gränsen till Österrike och den här helgen har ni planerat en vandring i bergen - och nu är ni äntligen på väg. Väderprognosen har lovat klart och soligt väder och på fredagen står du beredd med din packade resväska, klädd i en lätt fleecejacka framför pensionatet. Din bästa väninna kommer också och hon är klädd i bekväma cargo-byxor och en mjuk oversized-sweater. Tillsammans axlar ni de stora ryggsäckarna och sedan bär det av till en vän som faktiskt bor i den här underbara omgivningen och som ska ta med er på bergsvandringen. Ni ska sova över hos honom eftersom han bor precis vid tågstationen. Innan solen har gått upp är ni redan på väg, med fullpackade ryggsäckar och på bra humör. Först åker ni tåg en timme. I blekta jeans och en sweat-hoodie med tryck lutar du dig tillbaka i sätet, sträcker ut benen och funderar över vad den här helgen kommer erbjuda. På en öde tågstation kliver du av tåget och stiger på bussen som tar er genom små pittoreska, bayerska byar. Bussen kämpar sig allt högre och högre upp för den smala vägen till den slutligen, en timme senare, stannar i en söt liten by. Det är fortfarande tidigt på morgonen och ni går först till byns bageri och köper färska frallor och en halv limpa. Sedan går ni ett par kilometer längs med vandringsstigen och uppför berget. Solens sken börjar blir varmare och vid en liten glänta bestämmer ni er för att ta dagens första paus för att äta frukost och dricka en kopp kaffe i det fria.

Sweatshirts och sweatjackor för varje tillfälle och framför allt bekväma

Ni vandrar hela dagen genom skogen som inte längre är så tät här uppe som nere i dalen. Ni går förbi bisarra klippor och ängar där enskilda kor och getter betar. Vi lunchdags tar in en paus vid en bergskälla som det kommer underbart, klart vatten ur. Utan att tveka länge, drar din väninna av sig bomulls-sweatshirten och tvättar armarna och nacken med det iskalla källvattnet. Sedan fortsätter vandringen allt högre och högre upp för berget. Solen står redan lågt när ni kommer förbi en sista kurva på stigen och nu ser ni bergsstugan där ni ska övernatta. Värden vet att ni ska komma och väntar redan på er: Om en halvtimma är kvällsmaten färdig. Ni hinner precis tvätta er och byta om. Nyduschad och fräsch, klädd i leggings och en stickad sweater sätter du dig på verandan. Din väninna som har på sig en varm zip-hoodie sitter redan och väntar på dig. Det börjar skymma. Er vän kommer i samma stund ut på verandan, även han nyduschad och hungrig. Ni njuter av middagen som består av en varm soppa med färskt bröd och olika ostsorter från en fäbodrift i närheten där kor vallas under sommarmånaderna. Med solnedgången blir det snabbt kallt. Men först när det är helt mörkt är det möjligt att se alla miljontals stjärnor på himlen. Under tystnad tittar ni på stjärnorna ett tag och sedan är det dags att krypa i säng.

Nästa morgon väcks ni av det mjuka ljudet av koklockor på långt håll. En flock kor drivs förbi lite längre bort. Långsamt förs de i en lång rad längs leden till nästa fäbodvall. Det är en underbart vacker dag - du hoppar upp ur sängen, drar snabbt på dig en top och en sweatjacka i fin jersey och springer ner för trappan till allrummet. En liten stund senare kommer din väninna ner, klädd i leggings och en tröja med luva. Hon ser fortfarande sömnig ut. Frukostbordet är redan dukat med bröd, ost, bergshonung och rökt skinka, när er vän också kommer ner. Efter en rejäl frukost är det dags att vandra tillbaka. Då och då stannar ni och njuter av den fantastiska utsikten man har ända ner i dalen. Vissa ställen är riktigt branta och man kan bara kliva på en liten bit bergvägg som sticker ut - men lite senare börjar stigen bli bredare igen och det är lättare att gå. Sent på eftermiddagen kommer ni ner till byn, precis samtidigt som bussen kommer uppför vägen. Lycklig kryper du ihop i det mjuka sätet på bussen och låter helgens händelse passera revy. I takt med bussens mjuka gungande och med ett leende på läpparna slumrar du till.

Visa fler...
Visa mindre...